МБАЛ Д-р Атанас Дафовскиизказва сърдечна благодарност на поредните дарители. А те са третокласници от СУ Йордан Йовков“ в Кърджали, с учители Мария Илиева и Мария Тенева, както и родители. Те дариха средствата си, събрани от благотворителни базари, в помощ на лечебното заведение.
Подобен жест е проява на особено благородство и повярвайте, ние високо ценим това!
Малко е да кажем „Благодаря"!“, посочиха от лечебното заведение.
Припомняме, че над 70 са дарителите на кърджалийската болница. 4000 лева е помощта от Община Джебел.
24rodopi.com



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/4/20 09:41

    Да пукнеш е дано корумпирани мекерета дарете си от заплатите а не да прибирате само малки дечица даряват а вие с кеф прибирате харам да ви е .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/4/20 09:41

    Да пукнеш е дано корумпирани мекерета дарете си от заплатите а не да прибирате само малки дечица даряват а вие с кеф прибирате харам да ви е .

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/4/20 10:04

    Кога най-сетне Багдасаровата група съветници МОРАЛНО НЕ ЛЕГИТИМНИТЕ ще измият срама?Честните социалисти сме обезпокоени от тяхното неадекватно социалистическо поведение! Да спрат да се занимават с нечистоплътности и машинации. Да се върнат на земята, с истините, а не заигравки с ДПС и с нас избирателите.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/4/20 10:26

    Компрометираната още на изборите група съветници на Багдасара и сега се крие в окопити. Да се учат от чудесните деца-дарители, значи Кърджали, България има бъдеще! А с такива "социалисти" уйдурмаджии, хуманните социалистически идеи ще имат ли по-нататъшна почва за развитие?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/4/20 10:47

    Огромна благодарност от нас гражданите на Кърджали на всички дарители до сега. Хора с голямо Ч, хора с богати сърца, хора човеколюбци!Всеки един от тях заслужава да преклоним глава пред тях!А какво да кажем за секретарките-съветници на Багдасарчето, които до днес ги няма никакви в дарителската кампания. Дано се учат от децата-дарители, от посланици на други държави, от консула на съседната нам голяма държава Турция

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/4/20 12:20

    Браво ,но от деца да се взимат пари/дарения/, това дали го дават законите.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/4/20 15:15

    Т. Каракостова съветничка, бивш член на борда на болницата, прави пищен рожден ден, а не се сеща за болницата. Що за морал? Обществената работа, преди всичко е морална, а не да се кланиш на вожда.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/4/20 17:21

    Защо трябва децата да правят дарения за болници къде са парите от данъците на родителите им,,и не стигат парите за здравеопазване и други социални дейности. Кажете ачкьопеци от /чиновници/ от всички партии и институции и се гордеем ,че сме на това дередже и децата правят дарения от собствения си труд и джобни пари , по този начин ги учим че цял живот трябва да бъдат роби.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.