Новият старши треньор на „Арда 1924“ Николай Киров-Белия посети Кърджали в петък, като разгледа базата на тима. Заради извънредното положение в страната засега неговото представяне се отлага. Той обаче вече е подписал своя договор и започва работа, пише „Кота спорт“.
Припомняме, че заедно с него на „Арена „Арда“ идва помощникът му от периода в „Ботев“ Пловдив Иван Кочев. Белия обяви, че ще вземе още един човек в щаба си, с когото е работил при „канарчетата“. Това е треньорът на вратарите Тодор Попов. Доскоро той бе част от школата на „жълто-черните“, след като Лилчо Арсов стана наставник на вратарите в първия тим.
Все още не е ясна съдбата на Стоян Колев – специалистът, който отговаряше за играчите под рамката в „Арда 1924“, уточнява спортният сайт. Тепърва ръководството ще решава какво да прави с него.
„Като спортни условия нещата в Кърджали са перфектни. Доста неща са направили по стадиона. Амбициите са през новото първенство мачовете вече да се играят там. Много добра е и тренировъчната база в Момчилград. Условията за работа са отлични. Човек не може да иска повече“, споделя пред „Тема Спорт“ Киров.
„През тези дни основно се занимаваме с потенциала на отбора. Доста хора са напуснали. Почти всички чужденци са си тръгнали. Зависи как ще се доиграе първенството – дали с 3, или 13 мача („Арда 1924“ има три двубоя до края на редовния сезон, тъй като срещата му с „Лудогорец“ бе отложена – б. р.). Ако са 13, вече ще е малко трудно, защото и като бройка, и като позиции играчите не са разпределени равномерно в момента“, каза Белия.
„Сега сме се концентрирали върху доиграването на сезона. Гледаме и състезатели за следващото първенство, но ще има време за селекция“, добавя новият наставник на „Арда 1924“.
На голамата снимка и видеото: Това видя в парк "Простор" новият старши треньор на "Арда 1924"

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/4/20 11:05

    Най стабилният пост в отбора за мачовете до момента е вратарският.Караджов си върши работата перфектно,и затова е''виновен'' ТРЕНЪОРА НА ВРАТАРИТЕ СТОЯН КОЛЕВ,който е доказан професионалист.затова е учудващо,че се взима нов тренъор на вратарите.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/4/20 17:41

    Като чели този попов е по добър от Колев супер треньор си беше колев но си събират своите гетверени педарасите

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.