„От голяма верига, голям сюрприз в сметката очаквай!
Взимаш опаковани 6 броя био яйца, на касата плащаш 6 био яйца, вкъщи отваряш и виждаш, че са 5. Ядосваш се, ама сега за едно яйце пак до района на авторагата ли да се връщаш.
Замисляш се дали и в останалите покупки няма някаква шашма. Разбира се! Взел си чибин наденички със зрял фасул за 1,19 лева, намалени са от 2,29 лева. С цели 48% - етикетът е впечатляващ. Да, но на касата са ти взели 2,45 лева.
Когато пазарувате в най-големия хранителен магазин в Кърджали, отваряйте си очите на 4. Тъжна работа. Измамници“, пише до 24rodopi.com възмутен кърджалиец.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/5/20 08:25

    Софийска филхармония - 19:00 ч.

    Румен Бояджиев – Концерт за цигулка, солист Калина Христова
    Гершуин – "Порги и Бес", диригент Найден Тодоров

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/5/20 08:34

    Отдавна спрях да пазарувам от там най големите боклуци между другото за този голям магазин се приготвя друг вид стока по евтина за да може да се конкурира с другите магазини гледаш еднаква стока а пък сравнение с друг магазин е доста по евтина

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/5/20 08:45

    Не купувайте от нарязаните месни произведения филе Елена, Бански старец,луканкинизложени на витрините, защото са с изтекъл срок. Практика е артикули с промоция в каталога да не са с намалени цени.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/5/20 09:00

    "Стихослужения“ от родопи 24... показателно.
    След пет подбрани стихосбирки доживяхме да се служи на поезията, а не да се опоетизира.Няма нищо делнично, но все пак те са метафора на нашето ежедневие....

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/5/20 09:50

    И на мен редовно ми се случва, на рафта цената е една, на касата по висока, не говоря за тези с червения етикет.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/5/20 10:23

    Тук да вмъкна и други магарии по аптеките.Купуваш си тубичка крем за мазане/флуцинар,клобидерм,хепароид и т.н./отваряш всичко е наред.Стигаш до средата и хоп празна,на дъното обаче отново намираш малко крем.Една трета от тубичката в средата празна.На кого да се оплачеш.А сега касиерски номера.Накупил си 8-12 продукта,слагаш кошницата на тезгяха и започва подвижния четец маркиране,а вече маркираната стока не се блъска настрани към торбичката,а се пуща около кошницата.Дърпа се кошницата от касиерката,плащаш си сметката и в къщи разбираш,че едното пакетче масло или тарелката с маслини или......го няма.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/5/20 10:43

    Тия и да ги глобяват, за тях сумата им се струва твърде малка, така че - бълха ги ухапала, поради което, въпреки многократно наложените им санкции, те си продължават да мамят клиентите! Единственото, което може да възпре тази порочна практика, това е закон, чрез който санкцията при установено подобно нарушение, да бъде затварянето на търговския обект за определен период от време!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/5/20 13:56

    Някой може ли да отговори защо няма и не ги искат магазините "Кауфланд" и "Билла" в Швейцария? Има само магазини на "Лидъл". Аз ще Ви кажа. Там не се допускат да се продават боклуци или стоки с изтекъл срок.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/5/20 21:47

    Пазарувате си от най близкото магазинче.хем евтино,хем качествено .Ако има нещо в цената като се върнете веднага ще си поправите сметките си.Даже и да сте се набутали поне ще е ваш познат, а не някой чужденец, когото не го познавате и никога не сте виждали.Помислете,ако имате нужда, кой ще ви помогне?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/5/20 22:08

    Ние пазаруваме само от Лидъл. Корекност при рекламация,качествени стоки и техника и обслужване на високо ниво.Месото и рибата само не са качествени. В Била алкохола е менте,но месото е качествено,а в кауфлант всичко е 3-то качество и винаги пълно със селяни. Не купувайте нарязано мезе и овкусено месо. Кокато започне да "лъха"го овкусяват за да си спечелят още 1-2 дни

    ОтговорИзтриване
  11. Търговски трик. До всяка стока с намалена цена слагат и стига подобна, но по-скъпа, за да се объркат клиентите и дано си я купят. Тъкмо научиш мястото на ред продукти и айдееее разместят всичко. Питам служител къде е това, което търся, че нямам намерение и време да обикалям целия им магазин. Отговорът е махване с ръка само.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.