Стартира ремонтът на улици и общински пътища, с обща дължина 16 километра, в община Момчилград. Строителните дейности възлизат на 1,43 милиона лева. Благоустрояването на една от проблемните улици в града – "Крайна" в Индустриалната зона, вече започна. Ще бъде извършен основен ремонт на отсечка с дължина 470 метра и широчина от 6 метра. Машини вече премахват старата основа, която ще бъде подменена с трошен камък и ще бъде валирана. Заедно с това се възстановява отводнителната система на улицата. Съвместно с ВиК вече е изграден нов водопровод, защото старият беше в лошо състояние и аварираше често. Предвидено е да бъдат подменени част от бордюрите. Самата улица ще бъде покрита с два пласта асфалтобетон. Целта е настилката да стане стабилна, защото е връзката на голям брой производствени цехове и по нея преминават тежки камиони. Предвижда се ремонтът на участъка да приключи през есента. Средствата са осигурени с постановление на Министерски съвет и от бюджета на Общината.
Ремонти ще бъдат извършени на улици в 21 села и махали, както и на общински пътища. Осигурено е финансиране за подобряване на пътната инфраструктура в населени места, сред които Нановица, Звездел, Груево, Синделци, Ауста, Пазарци, Чайка, Вряло и други.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/5/20 14:14

    Ще са асфалтират улиците или част от улиците до определени семйства по примера на община Кирково?.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/5/20 15:43

    Шизофреничката ОТ Ауста да не плаче по вече в общината за път

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/5/20 17:14

    Юзкан пак се е разбунтувал в общината

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/5/20 17:54

    Асфалт искам,бетон искам,газ искам,цветя искам,хубаво време искам,да не е много топло,нито много студено.Не искам дъжд да вали,променете прогнозата за времето.Длъжнисте да ми осигурите всичко това.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/5/20 21:09

    Улица Крайна-да не реве повече БЪРТ.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/5/20 22:08

    Какъв е проблема да не се прави европейски път до с, Татул поне при положение, че всеки ден има десетки туристи даже стотици към обекта...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/5/20 22:03

      Лелеей, всеки ден стотици туристи на Татул по 3 лева бройката, ми тя общината се напълнила с пари

      Изтриване
  7. Анонимен21/5/20 22:23

    yapsanizda yapmasanizda suclusunuz

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/5/20 22:47

    Koga v Kirdjali ?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен22/5/20 03:48

    aloo dps kide sa komentarite

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.