Новият старши треньор на „Арда 1924“ Николай Киров – Белия, вече е започнал работа по селекцията за следващия сезон. Във вторник ръководството на кърджалийци е водило преговори с централния защитник Николай Бодуров, пише „Тема Спорт“. В момента той е без отбор, след като разтрогна наскоро с иранския Естеглал. През тази кампания Бодуров вече игра за два тима и няма право да носи екипа на трети.
„Арда 1924“ има интерес и към българин, който в последните години играе в чужбина. Опция за отбраната е и Виктор Генев. Той няма да продължи договора си с „Берое“ и става свободен агент. Интерес към него има и от „Ботев“ (Пловдив). Преди време Генев бе привлечен в „Ботев“ (Пловдив) именно от Николай Киров.
Нападателят Спас Делев пък със сигурност остава в „Арда 1924“ и през следващия сезон. В началото на извънредното положение, при раздялата с чужденците, се появи информация, че националът може да напусне. Той обаче се е разбрал с ръководството и остава и за предстоящата кампания. Същото важи и за Михаил Александров, който така и не направи дебют за кърджалийци, след като дълго време се възстановяваше от контузия.
Припомняме, че вчера спортните сайтове пратиха в Кърджали 39-годишния Мартин Камбуров, който в последния сезон беше резерва в „Берое“.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.