Българския казино оператор не спира да предлага на своите клиенти мачове от всяка точка на света, дори и когато футболните срещи са почти изцяло спрени. Повече информация за този букмейкър, какви са основните му предимства и какви бонуси ще получите. Финалът за купата на Беларус ще се проведе на 24-ти май (неделя) от 17:00 часа месно време на стадион „Динамо“ в столицата Минск. До последната фаза на турнира достигнаха отборите на Динамо Брест и БАТЕ Борисов. И двата отбора са били носители на купата три пъти, което ги прави първи в това подреждане и означава, че който вземе мача на 24-ти май, ще стане най-успешния отбор в историята на турнира.
Палмс бет дава коефициент от 2.17 за победа на БАТЕ, X-ът се търгува на 2.88, а победа за отбора на Димано Брест– 3.60.
БАТЕ Борисов е тотален хегемон в Беларуското първенство. Отборът спечели 13 поредни титли, преди серията му да бъде прекъсната през миналия сезон именно от Динамо Брест, за когото това бе първа титла в историята.
За двата тима предстои и още един мач. Те трябва да изиграят среща от редовния сезон на беларуското първенство, само четири дни преди това на 20-ти май. Динамо Брест спечели три от последните 5 мача между двата отбора (едно равенство и една загуба) и изглежда доста подценяван от букмейкърите. Отборът обаче стартира доста неубедително новото първенство и след като спечели титлата през миналата кампания, сега заема едва 6-та позиция, след осем изиграни мача. От друга страна пък, отборът изостава само на 3 точки от лидера БАТЕ.
БАТЕ е в убийствена форма и спечели 5 от последните си 6 мача. В тези срещи отборът отбеляза цели 15 гола и допусна една 4-ри. Три от тях отбеляза супер аутсайдера Смолевичи в головия трилър от последния кръг, завършил с успех 3-5 за БАТЕ.
Динамо Брест е точно на обратната вълна. Отборът загуби три последователни мача, преди в предпоследния кръг да си повдигне самочувствието с класическото 3-0 над последния в таблицата Белшина, а след това да се наложи с 2-1 над Динамо Минск. Преди това отборът на Брест загуби с 4-2 от Шахтьор в реванша за купата (но продължи към финала с повече отбелязани голове на чужд терен) и за първенство с 2-0 от същия съперник. Другата загуба дойте срещу един от слабаците в лигата - Витебск.
Прави впечатление, че и двата отбора записват доста резултатни срещи. Естествено, напрежението от важността на мача може да ги скове, но предварителните статистически данни сочат, че в мача ще падат голове. Палмс бет е оценил пазара и двата отбора да отбележат гол на 1.68, а залогът оувър се предлага с коефициент 2.03.
Леката доминация на Динамо Брест в последните мачове между двата тима, може да се вземе като разумен фактор за поставянето на залога двоен шанс 1X на коефициент 1.68. От друга страна, БАТЕ се намира в далеч по-добра форма, а отборът е много по-опитен с доста повече спечелени трофей зад гърба си.
Палмс бет също ги фаворизира и залогът БАТЕ Борисов да спечели трофея не изглежда никак нелогичен на коефициент от 1.65.
След като стартира немската Бундеслига и при постоянните новини за подновяване на големите футболни първенства, сега е точния момент да се възползвате от страхотното предложение и оферти за оферти. Българският букмейкър предлага бонус 100% до 200 лева за всички свой новорегистрирани потребители. Това означава, че хазартния оператор директно ще удвои сумата от първия ви депозит. Най-добрата част на тази оферта е, че за да изтеглите вашите пари, вие ще трябва да превъртите бонуса само 5 пъти, а това не много по-малко, в сравнение с предложенията на конкурентните букмейкъри.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.