Как абитуриенти затвориха за движение пътя за „Маказа“ край Глухар – нови кадри!
Припомняме, че заради незаконната акция на зрелостниците стана катастрофа с един пострадали, а Агенция „Пътна инфраструктура“ се наложи да въведе временни ограничения.
Зверска катастрофа на пътя за "Маказа" днес - четете и вижте тук
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/5/20 14:39

    Тъпи пишлемета, не знаят, че е незаконно да се протестира, без да се обяви официално и предварително. Ама те какво ли знаят изобщо. Единствен интерес в живота - барове и BMW-та. Сега глоба на всички участници трябва да бъде наложена. Защото какво винаги, всеки си търси правата, но не си знае задълженията.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/5/20 21:49

      Съгласен за вчерашни пикльовци ГЛОБИ!

      Изтриване
  2. зафер ертюрк18/5/20 15:48

    Тези младежи са наши деца, братя и сестри.
    Защо трябва да се даде възможност за такива последствия.
    Вместо да се вайкаме и да ги съдим сега.
    Трябва полицията и другите служби да им осигурят безпроблемно преминаване по желания от тях маршрут, нито е трудно нито е невъзможно, нека този ден да е техният ден, щом това ги прави щастливи нека да е така.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/5/20 02:45

      То и и на мен ми беше моя ден преди няколко години, но създавах катастрофи и не спирах на път на който се кара със 100+ по средата на пътя и то на завой....шматка, ако искаш да им дадем и награда. И твойта глава е празна кат топка. Има си начини да се празнува, нека се обикаля, вика, свири, но да се спира на такъв път, на завой посредата на пъътя, ако за теб е нормално по-добре се отказвай от живота

      Изтриване
    2. Анонимен19/5/20 10:20

      Ами като е забранео има ли значение за твойте братя и сестри или тях не ги глобяват или законите са за едни ами братя и сестрите на пострадалите те какво да кажат ?

      Изтриване
    3. Анонимен19/5/20 10:34

      Трябва полицията и другите служби да им осигурят безпроблемно преминаване по желания от тях маршрут, нито е трудно нито е невъзможно, нека този ден да е техният ден, щом това ги прави щастливи нека да е така.

      Изтриване
  3. Анонимен18/5/20 15:54

    Нали глобите ще се плащат от родителите. Ама то и без това истинските виновници са майките и бащите, които пестят от залъка си, за да могат златните им рожбици да харчат за бързи коли, скъпи тоалети и нощни заведения.. Тотално се промени ценностната система и на родители и на деца. За подрастващите вече не е важно в кое училище или университет учиш или си приет, а каква кола караш, по-точно колко скъпа кола имаш, независимо какво и на колко места работят родителите ти, за да могат за 18 -ия рожден ден на отрочето си да осигурят ПОДАРЪК- я спортен модел Мерцедес, я бързо БМВ.
    НАКАЗАНИЕТО да е ГЛОБА за родителите и ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД ЗА ПИШЛЕМЕТАТА

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/5/20 16:01

    А милицията къде е бляля като е станало това? В храстите ли са били?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/5/20 23:57

    Родителите къде са?16:01 бляли са, полицаите не са длъжни да възпитават децата ти!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/5/20 13:15

      Полицаите са длъжни да следят за спазване на Правилата за движение по пътищата !Трябва да контролират колоната !!!! Анладънму, отроче милиционерско ?

      Изтриване
  6. Taлава институция като МИЛИЦИЯ oтдавна не съществува. Но като полицията не глобява никого така ще е и ще стават още по-големи инциденти.

    ОтговорИзтриване
  7. Всички Бляха -за шествието се знаеше поне от 5 дни , дори Багдасаров ги подкрепи ,но полицията така и не разбра защото е по кафетата и скрита зад бюрата, и като се усетиха в последния момент какво става се разработиха -надуха сирени и си включиха в шествието.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.