Една дама, която идва от бизнеса, е била най-имотната сред общинските съветници в Кърджали в началото на мандат 2019-2023. Това става ясно от попълнените декларации за имущество и интереси от членовете на разпоредителния орган. 39 от 41 съветници са подали в срок декларациите си в Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество.
Марияна Делчева Ликова от БСП притежава ½ идеални части от 7 имота в Кърджали - апартамент (79 кв. м.), апартамент (76 кв. м), офис (190 кв. м.), три магазина (60, 150, 159 кв. м.) и складови помещения, както и офис в Несебър. Припомняме, че тя вече не е съветник, а директор на Дома на културата в областния град.
Лидерът на БСП Милко Багдасаров и съпругата му разполагат с два апартамента – в Пловдив и Кърджали.
Шефът на групата съветници на ДПС Лятиф Расим и съпругата му Педрие имат апартамент в Кърджали и къща с двор в село Мост. Той разполага с още една къща в Мост.
Началникът на герберите в разпоредителния орган Гроздан Колев е във владения на 1/2 от къща с двор в Кърджали, такава в хасковското село Орлово и ¼ върху парцел в Пловдив.
Бившият председател на Общинския съвет Раиф Мустафа не е подал декларацията си в определения срок. Настоящият шеф на сесията Юсеин Ахмед и съпругата му Хатидже притежават апартамент (147 кв. м.) в Кърджали.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/5/20 08:38

    Ако не беше една от най- паралиите в града, синът и НИКОЛА ЛИКОВ нямаше да може да учи в Англия.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/5/20 08:45

    След век и половина пак сме тук,
    но теб, уви, отдавна май те няма...
    За четвърт век животът стана друг.
    Живеем в най-фалшивата промяна!
    Коментари!₩₩₩

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/5/20 09:20

    Със сигурност и тази година конкуренцията e изключителна, интересни сюжети, поетики и стилове, дебюти със силна заявка за бъдещето!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/5/20 10:10

      Иновативни курсове...
      Актьорско майсторство:
      Целта на този курс е да развива и съчетава модернистични елементи от театралното изкуство в една крайна продукция, като за това използва различни средства, техники и похвати. Някои от основните понятия, които ще бъдат изучавани без ограничения са: сценична игра и изграждане на образ, импровизиране, театрална терминология, движение, вокално представяне, прослушване и кастинг. Уменията с които ще могат да се похвалят учениците след завършването на този курс са: да се демонстрира употребата на съвременни актьорски техники, импровизацията, отразяването на вътрешни и външни качества на даден герой, чрез анализиране и вникването в културните и исторически влияния върху драматичните стилове, посредством вокални, класически и съвременни техники, с цел да се обрисуват физическите, емоционалните и социалните измерения на герои от различни жанрове и среди. Учениците ще разберат как актьори, режисьори и дизайнери създават и усъвършенстват диалога и сценичните ремарки, които предават намеренията на драматурга, както и много други неща.

      Изтриване
    2. Анонимен4/5/20 10:35

      What song the singings?

      Изтриване
  4. Анонимен4/5/20 09:42

    Браво , сигурно те са най големите спонсори

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/5/20 09:47

    Може само хора, ръченици, кючеци-гьобеци и клюки

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/5/20 10:01

    Не е в час с ръководна работа!Нов БСП вариант КАлинка! Може да прави кафе!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/5/20 10:03

    Багдасаров защо не декларира София и Хасково?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/5/20 10:30

    До вестник Родопи.Може ли да направите една справка за съветниците.Кои са били преди 1989г партийни секретари,на кои родителите и на кои са зетьове и булки на такива?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/5/20 10:36

    What song the singings?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/5/20 11:41

    Raif e nay imotniya a Muharrem e nay paraliya ot DPS eto

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен4/5/20 11:54

    От свекъра и са. Куфарчетата на Луканов. Милионер за една нощ.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен4/5/20 14:12

    КОГА ЩЕ ПОДАДАТ ДЕКЛАРАЦИИ СЪВЕТНИЦИТЕ В ОБЩИНА КИРКОВО,ТАМ ЩЕ Е ИНТЕРЕСНО КАКВО ЩЕ ПОПЪЛНЯТ ОПРЕДЕЛЕНИ СЪВЕТНИЦИ,ПРЕСКОЧИЛИ ОТ ПАРТИЯ В ПАРТИЯ.?

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен4/5/20 17:03

    Че то Раиф не може да подаде декларацията, щото не знае точно колко са имотите!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен4/5/20 17:08

    Това са само недвижимите имоти. Средствата се декларират отделно. Стана ясно,че Гроздан Колев има декларирани 180 хиляди лева. Това са спестени всеки месец по хиляда лева в продължение на 15 години.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен4/5/20 17:50

    Групата,морално не легитимните съветници на Багдасаров кога ще се включат в дарителската кампания?

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен4/5/20 23:09

    likova ima oshte imoti

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен5/5/20 10:33

    И какво образование има за директор на дом на културата?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.