Доведеният син на бившия социален министър Масларова е поръчал убийството, офицерът получил 50 000 лева за мократа поръчка

Подполковник от Националната служба за охрана (НСО) е ръководил бандата, която уби брокерката Станка Марангозова през октомври м.г., обяви говорителят на главния прокурор Сийка Милева на брифинг в Съдебната палата. Той е арестуван, както и физическият убиец и помагача.
Офицерът от НСО е приел поръчката от бизнесмен, който имал дългогодишни и сложни финансови отношения с Марангозова. Поръчителят се издирва с Интерпол, защото е избягал.
Служителят на НСО е охранявал масови мероприятия и висши политици.
Експертиза на мобилния му телефон показала, че е комуникирал активно с прокурори, съдии, бивши министри и всички те са били от една масонска ложа. С тях обменял доклади, лични документи на българи и чужденци, постановления на софийската районна прокуратура, преписки и досъдебни производства. Ще се разследва дали магистратите са замесени в други престъпления.
Станка Марангозова беше убита от моторист на 10 октомври м.г. Разследването показало, че на колата й имало монтирано проследяващо устройство, за да се проучи маршрута й. Същото е било намерено и при обиск в имот на офицера от НСО.
Той е разпределял задачите между останалите членове на бандата и е координирал действията им. Поръчителят е обещал голяма сума пари, а физическият извършител и помагачът му са разделили 50 хил. лв.
Моторът на убиеца е купен по интернет, променена е външността му. След убийството е изхвърлен в езеро до Чепинци. Вчера криминалистите го извадиха от водоема.
Доведеният син на Емилия Масларова - Иво, е поръчителят на убийството на Станка Марангозова, съобщи БНТ, позовавайки се на свои източници.
Той е напуснал страната през март.
Служителят на НСО е получил 50 хил. лева за мократа поръчка.
Бившият социален министър Емилия Масларова категорично заяви пред БНТ, че Иво Масларов не е неин син.
"Аз имам син, който се казва Константин. Това е син на моя покоен съпруг от първия му брак. Никога не съм живяла с него, нито той с мен, никога не сме поддържали отношения, нямаме добри отношения. Даже и с баща си нямаше такива и дори не присъства на погребението му", каза Масларова.
Тя добавя, че не е виждала повече от четири години Иво Масларов.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/5/20 16:03

    Има полиция ,има престъпност,няма полиция ,няма престъпност,Е те това е първа линия, за това им даваме големи заплати и бонуси, Сега Валери Симеонов дето биеше бабичките ще им даде и валчери за почивка на морето

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/5/20 17:12

    Нема такава държава

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/5/20 17:49

    те това е нашата мила родна държавна МАФИЯ, олеле какво ли още има да видим

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/5/20 20:37

    Слави Трифонов е прав ....
    Е НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА .....
    В САЩ - осъдиха на 18 м затвор , човека заплашил Доналд ТРЪН , със убийство ...
    Ерджан ...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/5/20 15:10

    Нима е за учудване как след 89 г. полицейските служители толкова експресно се преобразуваха в покровители на престъпници, та те са били винаги най дисциплинираните и отлични изпълнители и служители, характерност на професията им

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.