„Камари отпадъци от ремонти – строителни материали, асфалт, автомобилни гуми и др., има край пътя за Македонци, Дъждино, Пепелище. Видимо нерегламентираната дейност се извършва от фирми, които са намерили решение на проблем – как да се освободят от отпадъците си без да се охарчат.
Помогнете!“, пишат до 24rodopi.com жители на село Македонци.
Новото нерегламентирано сметище е създадено от кърджалийски фирми, твърдят в Македонци.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/5/20 07:23

    Да е.а измислените бизнесмени. Кой от тях изхвърля торбата с отпадъците в двора си, нали отива чак до контейнера.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/5/20 07:42

    Нали има кмет на селото.Хора има. Те слепи ли са. Но това е от хората от селото, затова всички мълчат. Така е около всички села. В горите по селата е пълно от боклуци. И кво от града ще си жвърля отпадака доселото.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/5/20 07:49

    Нека бъдем една идея по-добри, не само към хората, а и към всичко, което ни заобикаля.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/5/20 08:05

    Не е само Македонци! Всички пътища към язовира са заринати със строителни и битови отпадъци! Трябва да се иска от Общината да почисти , както и да вземе някакви мерки, да престане замърсяването на красотата на природата!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/5/20 08:35

      The Mandalorian,Братовчеда,Реджеб и т.н.си дават сметка как ежедневните им дейности влияят на медийното замърсяване...брояч-анализатор.

      Изтриване
    2. Анонимен4/5/20 08:41

      ne ot otbshtinata a ot kmetovete da ne pozvoliavat mestnite da go praviat inache mn lesno da hvurlima nakraia revem na obshtinata i gotovo polse pak hvurliame i vikame pomoasht

      Изтриване
  5. Анонимен4/5/20 08:43

    Общината да започне да глобява.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/5/20 12:12

    ooo, i kade e glavata na makedonskata dirijava?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.