Социалистите в Кърджали спазиха традицията и се поклониха пред паметника на българските воини, паднали за освобождението на Кърджали.
Венци на паметника в Градската градина поставиха председателят на Областния съвет на БСП Милко Багдасаров, председателят на Общинския съвет Георги Кючуков, председателят на обединението на жените социалистки Теодора Каракостова, на младежко обединение Константина Солакова, председателят на тракийско дружество "Тракийско сърце" Марияна Ликова.
Малко след това те посетиха и църквата "Св.Георги Победоносец". Поднесоха подарък по повод храмовия празник. Макар и далечни, но пък искрени прегръдки получи и днешния именник - Георги Кючуков.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/5/20 17:25

    ТЕЗА
    След тебе злото диша като хрътка.
    (Доброто е обществено понятие.)
    Разтвориш ли ръцете за прегръдка,
    ти вече си удобен за разпятие.
    Един към друг, един до друг, а сякаш
    не е прекрачил никой своя праг.
    Да се отдалечим, защото всяка
    прегръдка между бездни ражда мрак.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/5/20 17:56

    Няма лошо ама, тези са майстори на празнодумието, изкуствената показност , уйдурмите и експлоатацията на исторически и религиозни места. Няма ги в конкретните човешки дела! Виж Чанев днес раздава хляб на нуждаещите се наши съграждани направо от фурна в града, а тези китки близо 2 месеца няма ги в дарителската кампания!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/5/20 18:30

    Да не би да са се покаяли?

    ОтговорИзтриване
  4. Директора на Дома на културата какво прави там?Културата или уйдурмаджииството с тези на снимката? Работодателя и отношение! Аз ако съм подписал назначението и, без колебание я уволнявам!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/5/20 22:22

    Директора на Дома на културата какво прави там?Културата или уйдурмаджииството с тези на снимката? Работодателя и отношение! Аз ако съм подписал назначението и, без колебание я уволнявам!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/5/20 08:28

      Наздраве, наздраве със „Загорка-кен”
      да пийнем, да пийнем за новият ни партиен член.
      След схватката с Дешка при тази уйдурма,
      В махлата ще си имаме още един хаймана.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.