„В началото на седмицата ген. Мутафчийски каза, че народът ще го убие и вече става ненужен. Това ли бе причината за края на брифингите?“, с този въпрос към Деница Сачева се обърна водещият на сутрешния блок на БНТ, където гостува социалният министър.
„Много силни и драматични думи, а ние искаме да избегнем това - да няма силен драматизъм. Имаме нужда от разговори и вътрешен баланс между рестрикциите, които трябва да спазваме, и да живеем по нормален начин.
Няма нужда от това всеки ден да се изнася статистика, която напряга. Хората имат нужда от малко въздух и спокойствие“, каза Сачева.
„Съобразихме се с мненията, които сме получихме. Правителството винаги се е в вслушвало в мнението на хората и е реагирало“, подчерта социалният министър.
Сачева коментира и какво ще правят от днес нататък Мутафчийски и другите активни от щаба - доц. Ангел Кунчев и проф. Тодор Кантарджиев.
„Тримата не си почиват. Дори като съобщиха новината, че се спират брифингите, ген. Мутафчийски бе на среща с премиера Бойко Борисов. Там те обсъждаха отпаданото на още мерки. За тримата - ген. Мутафчийски, доц. Кунчев и проф. Кантарджиев, е още много рано за почивка“, каза министър Сачева.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/5/20 10:00

    Това са диалози на шепота, на дискретното внушение, на пастелната зарисовка. По начало характерен белег за лириката на поета е приглушената и завоалираната тоналност....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/5/20 17:03

      „ Това са диалози на шепота, на дискретното внушение, на пастелната зарисовка. По начало характерен белег за лириката на Иван Матанов е приглушената и завоалираната тоналност.“ - Иван Гранитски. Това е положението. Кух си като празен варел.

      Изтриване
  2. Анонимен2/5/20 10:01

    mrasni fashistki nacisti teroristi!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/5/20 10:02

    Ся ли са сетихте? То народа откачи и се разболя от всичко друго. Заради една бълха изгориха не юргана,а държавата. Бавноразвиващи ли ни управляват? Или не занаещи къде и защо са там/пример-здравният министър/?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/5/20 10:05

    Курортът "Албена" обяви режим за поведение на гостите и персонала насред пандемията от коронавирус. Не е известно друг комплекс да има изработен план, въпреки че вече е месец май и морските туристи ще се увеличават. Мерките включват мерене на температурата на всеки влизащ по два пъти - на бариерата на курорта и в хотела. Предвиден е и изолатор за хората, които се предполага, че са болни. Те ще стоят в него до пристигането на лекари.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/5/20 10:26

    Ами усетиха се че лъжите им не минават вече ,появиха се и журналисти които ги засичат в лъжа и се скриха,

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/5/20 10:37

    На тъпаците генерала им пречел, свикнали да живеят в хаос и беззаконие без да спазват правила и закони. Още на времето един поет беше казал:Не народ а мъщша!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/5/20 10:53

    Сега ли се сетихте, че няма нужда от статистика след 159 дни?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/5/20 11:09

    Точно така ,хората като психясаха се сетихте ,Български реотан

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/5/20 13:20

    Херо беше права когато с неиния развален български вместо А каза Я, куряж българи , а мерси да го духа.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен2/5/20 13:44

    Ако правителството се вслушваше в мнението на народа отдавна да са си подали оставката и да са си разпределили местата за излежаване на присъдите си по затворите за дето разориха държавата и унищожиха хората психически и физически.Генерала за мен е голяма личност,която бе използвана и омерзена от нашият така наречен премиер.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/5/20 20:14

      Комунизмът си отиде, ама миризмата му остана. Комунистите не се отказаха от отвратителния си навик да вършат престъпления от името на народа. Психолозите твърдят, че човешката жестокост може да се прояви в неподозирани размери, ако отговорността за това се поема от някой друг. И тези изроди винаги са се крили зад народа - народен съд, народна милиция, в името на народа, народна „република“ и т.н. Всъщност, много е тъпо да се предполага, че човек е инвалид само физически. А то не е така. Човек може да е инвалид и външно хич да не му личи. Нарича се духовен инвалид или „духовен дюстабанлия“. Може ли да си комунист в наше време и да не си нещо инвалид. То в никое време не може, де…

      Изтриване
  11. Анонимен2/5/20 14:03

    Ха,хем ще ги махате хем ще ги държите да ви се подчиняват!Ха сиктир!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен2/5/20 17:07

    Всичко е лъжа от два месеца излиза да говори е ся откраднахте нали парите..

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен2/5/20 21:02

    Ясно,че всичко беше лъжа,ама ние тъпаците се вързахме.Добре,че все пак много хора се усетиха.И знаем вече за глобалния план на Бил Гейтс и компания.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен2/5/20 22:25

    Hапрягане на всички сетива да уловят аромата на пролет, който така дълго очаквахме...

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен3/5/20 10:23

    Браво на генерала, справи се отлично !!! Мутафчийски президент !!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.