Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов ще прави собствена партия в средата на юни, съобщава агенция ПИК. В ядро на новата политическа формация ще се превърне създаденият от бившата „дясна ръка“ на Бойко Борисов Евроатлантически център.
Цветанов от месеци се опитва да цепи структури на ГЕРБ в страната, твърди пред агенция висш кадър на управляващата партия.
Както вече 24rodopi.com писа, бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов поиска да промотира проекта си "Евроатлантически център за сигурност" през есента на м. г. в Кърджали, но местните гербери не му подадоха ръка за организиране на изнесено заседание на Центъра в града край Арда. Те отбелязаха, че бившия втори в партията „услужливо за ДПС обяви, че ГЕРБ губи подкрепата на турците в България и българомохамеданите“.
Цветанов проведе серия от срещи в Смолянско, като най-голяма подкрепа получава от кмета на Златоград Мирослав Янчев. Новата партия ще разчита и на пробив в Баните и Широка лъка.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/5/20 08:07

    Този елемент е зад борда, да се надяваме и скоро в затвора.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/5/20 08:08

    Цветанов мачкай разбойниците бандитите и мутрите които се вживяват като собственици на държавата.Няма давност за народен съд за обезкостяване на държавата

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/5/20 08:14

    Как да няма подкрепа? Краси Чертички и неговата упора?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/5/20 08:23

    Колко стар занаят е политиката! Яростният противник на ДПС и Пеевски днес разчита на ДПС и Пеевски.Много си паднал бе, Цветанов.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/5/20 08:30

    Цвета казала Маааарш оттука

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/5/20 08:39

    Дим да те няма

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/5/20 09:12

    Няма и да има подкрепа!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/5/20 11:04

    В Т-клас ....Няма ли работа , кандидатствай там ....
    Или остана нещо недоокрадено от онуй време -когато се кипреше покрай Бойко ...
    Ерджан...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/5/20 14:42

    Другарят с кафевият калпак стана шест апартаментников. Добре, че има кой да му се вързва.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/5/20 15:26

    Toy i BOYKO edna sedmica predi mestnite izbori kaza v Krumovgrad che Sebihan e mnogo opravna kmetica i v sushtiya moment totalno zagubi turskite glasove

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.