Немската Бундеслига се подновява този уикенд, като един от най-интересните двубои в събота е между Хофенхайм и Херта. Двубоят е с начален час 16:30 ч. на "ПроЗеро Арена" като букмейкърите дават предимство на домакините. В Ефбет залози може да видите опцията за краен изход на 2.10 коефициент, докато равенството е оценено на 3.65, а победа за Херта е 3.70 коефициент. Букмейкърът очаква да има попадения в двете врати, след като опцията двата тима да се разпишат е 1.70 коеф.

Хофенхайм ще атакува място в топ 6

Домакините от Хофенхайм ще преследват място в топ 6 на "Първа Бундеслига" още при подновяването на сезона. "Сините" са на 9-ото място във временното класиране с актив от 35 точки, като имат две по-малко от шестия Шалке 04. Шалке има тежка визита на "Сигнал Идуна Парк" по същото време в събота, докато седмия и осмия в класирането съответно Волфсбург и Фрайбург имат трудни гостувания и е вероятно да загубят точки. Това дава отличен шанс на Хофенхайм да пробие в топ 6 при успех над Херта в събота.
Домакините записаха 2 победи и 3 загуби в последните си пет мача на "ПроЗеро Арена". Те загубиха с 0:6 в последния си мач на собствен терен, а преди това се разписаха в 9 поредни домакински срещи. Хофенхайм надали ще пропусне да отбележи гол срещу тима на Херта, който има доста слаба отбрана. Гостите са получили 48 гола през този сезон - средно по 1.92 гола на мач. Нападението на Хофе ще бъде водено от Андрей Крамарич и Саргис Адамян, които имат общо 12 попадения от началото на сезона. Юрген Локадия и Робърт Сков също ще представляват заплаха за отбраната на берлинчани. Хофенхайм налага атакуващ стил на собствен терен и според букмейкъра Ефбет няма да пропусне да намери мрежата в съботния следобед.

Херта не оправдава очакванията от началото на сезона

Отборът на Херта се намира на 13-ото място във временното класиране с актив от 28 точки. Гостите са спечелили само 7 от своите 25 мача в Бундеслигата този сезон. Те имат много слаба отбрана с 48 допуснати гола, а в същото време са вкарали 32 попадения. В отбора на Херта личат имената на играчи като Кжищоф Пиатек, Ведад Ибишевич и Саломон Калу, така че не може да си обясним слабата игра в атака на тима. Голмайстор на "старата госпожа" е Доди Лукебакио с 5 гола, който успява да поддържа някаква добра форма през сезона.
Херта направи 2:2 срещу Вердер у дома в последния си шампионатен мач, а преди това завърши наравно 3:3 срещу Фортуна Дюселдорф като гост. Ако берлинчани продължат и след паузата с висока резултатност, то може да направят по-силен завършек на сезона. Херта е вкарал средно по 1.50 гола на чужд терен, така че често успява да намери мрежата и ще се стреми да вкара гол в предстоящия мач. "Старата госпожа" се разписа в поредните си 6 гостувания в първенството, така че няма да е изненада, ако порази целта на „ПроЗеро Арена“.

Хофенхайм и Херта обичат да си вкарват голове

В четири от последните пет мача между тези два отбора имаше попадения в двете врати. Първият двубой между Хофенхайм и Херта през този сезон на "Олимпиащадион" в Берлин на 26 октомври 2019 година, завърши с успех за Хофе с 3:2. В много драматичен мач гостите тогава стигнаха до успеха, като Бенжамен Хюбнер донесе трите точки на тима с гол в 79-ата минута. Иначе Хофенхайм спечели с 2:0 срещу този съперник в последната си домакинска среща. В 12 от изминалите 16 двубоя между двата тима е имало попадения в двете врати, така че не се колебайте дали да заложите на Гол/Гол с вашите efbet бонус в сайта на спортния букмейкър.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.