Регионът се променя. Едно дежа вю ще връхлети в ежедневието на нашенци след броени дни. Границата се отваря – първо за пътуващите по работа, а после и за туристите. Карантина няма да има и керванът към Бяло море ще се завие към „Маказа“. По дългия път към плажовете обаче един оазис вече отвори в летен режим и на една ръка разстояние чака ценителите на по-качественото.
Комплекс „Маказа“ отново ще е №1 при избора и на наши, и на чуждестранни гости.

Всички противоепидемични мерки са приоритет в обслужването, а професионалистите в дисциплините „Лукс, релакс, емоции“ вече приемат резервации от уморените от социалната изолация по време на извънредното положение.
Хотелът към комплекса повиши адреналина с конкурентните цени на стаите и уютът, който завладява гостите. Комплексът разполага басейни, джакузи, тенис корт, СПА център за най-добрата почивка.
Ресторантът вече посреща гости с уникални предложения в менюто. Открита и закрита част изпълняват всички противоепидемични мерки. Вкусните ястия пък са гарнирани с жива музика, а оркестърът предлага най-големите хитове за всеки вкус, всяка вечер.
Комплексът разполага с огромен детски кът, отлично обезопасен.
Охраняемият паркинг пък е за над 200 автомобила.
Умората от пътя е нищо, когато той води към оазиса на лукса, емоциите и спокойствието…

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.