През уикенда феновете на футбола най-после ще имат малко поводи за радост, след като немската Бундеслига се завръща. Сезонът в „Първа Бундеслига“ ще се поднови през уикенда с 26-ия кръг, който ще завърши в понеделник с двубоя между Вердер Бремен и Байер Леверкузен от 21:30 часа. В букмейкъра на Win Bet онлайн може да залагате на високи коефициенти на срещата, като прави впечатление, че гостите са фаворити за победата. Ставката за краен изход 2 е 1.76 коефициент, докато равенството е оценено на 3.95 коеф, а знак 1 е с 4.40 коеф. Изглежда, че Вердер Бремен е малко вероятно да постигне домакински успех в понеделник.

Защо отборът на Вердер е аутсайдер в срещата?

На първо място, "бременските музиканти" са един от най-слабите отбори в немския елит през сезон 2019/20. Вердер е на предпоследното 17-то място с актив от 18 точки. "Зелените" са спечелили само 17% от своите мачове през настоящия сезон в първенството. Отборът е на 8 точки от спасителната зона и ще има проблеми да запази мястото си в елита. Букмейкърите определят Вердер като един от сигурните изпадащи, но все пак има много кръгове до края на сезона и "зелените" могат да се спасят.
Друга причина, поради която Вердер е аутсайдер срещу Байер Леверкузен е, слабата домакинска форма на тима. Формата им дори може да се нарече ужасна. Вердер е най-слабият домакин в лигата с 5 спечелени точки в 11 мача. Отборът има само 1 победа до момента на "Везерщадион". Дори последният в класирането Падерборн е с по-добър актив у дома. Вердер е вкарал само 8 гола на собствен терен и е допуснал 26 попадения. При положение, че преди подновяването на Бундеслигата отборът имаше подкрепа от феновете, която сега ще липсва, то задачата им изглежда още по-сложна. Вердер е в серия от 6 поредни загуби на собствен терен в лигата и очевидно от УинБет очакват още едно поражение за „бременските музиканти“.

Байер Леверкузен се бори за място в топ 4

"Аспирините" имат за цел да се класират в Шампионска лига и те ще се стремят да рестартират сезона в Бундеслигата с успех. Байер е на 5-ото място в момента с актив от 47 точки, като преди началото на кръга изостава с точка от заемащия 4-ото място отбор на Борусия Мьонхенгладбах. "Аспирините" са спечелили 56% от своите мачове в Бундеслигата този сезон - 13 победи в 25 срещи. Байер има силно нападение с 45 отбелязани гола и е допуснал 30 попадения в своята врата.

Тимът от Леверкузен се представя силно далеч от дома. "Аспирините" са третият най-добър гост в Бундеслигата с 58% спечелени мачове при визитите си. Отборът е взел 22 точки в 12 мача, като само лидерът Байерн Мюнхен (26 точки) и РБ Лайпциг (25 точки) имат по-добро постижение. Преди дългата пауза поради пандемията от коронавирус, Байер спечели 3 от последните си 4 гостувания. Две от тези победи бяха в турнира Лига Европа срещу отборите на Рейнджърс и Порто с резултати 3:1. Байер се разписа в последните си седем визити и надали ще пропусне да намери мрежата при визитата си в Бремен в понеделник вечер.

Може да очакваме резултатен двубой на "Везерщадион"

В последните три мача между Байер и Вердер бяха отбелязани цели 16 гола. През първия полусезон двубоят в Леверкузен завърши наравно 2:2. През миналата кампания Байер спечели в Бремен с 6:2, а у дома отстъпи на своя опонент с 1:3. Дванадесет от изминалите 19 срещи между двата отбора са предложили над 2.5 гола. Предвид слабата форма на Вердер в защита и факта, че Байер са допуснали средно по 1.20 гола на мач този сезон то е много вероятно да видим доста попадения в предстоящия мач и с вашите бонуси в УинБет може да заложите на над 2.5 и дори над 3.5 гола.

24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/5/20 23:49

    Защо не дават залози за 2 бундес лига ами дават мач който е чиста двойка понеделник вечер играйте в еф бет там има всичко

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.