Фалшива е новината за 104 нови случая на коронавирус у нас за последното денонощие, при направени 2 308 PCR тестове.
Броят на тестовете е рекорден, но реално потвърдените случаи за последното денонощие са значително по-малко. Оказа се, че Националната информационна система отчита със закъснение.
13 са новите положителни на Covid-19 лица в област Смолян, без оплаквания и карантинирани за 28 дни, от тях три са деца - това обявиха от Регионалната здравна инспекция в Смолян.
Припомняме, че от Националната информационна система съобщиха рано сутринта днес за 41 нови положителни за коронавирус в региона. В тях попадат и обявените предишния ден 30 нови случая от РЗИ Смолян.
Непълна е информацията и за област Кърджали. В портала е посочен само един случай на COVID-19 за вчерашния ден, а реално са 2.
На снимката: Съобщението на единния информационен портал. Коректното заглавие е: 104 нови случая на COVID-19 са потвърдени у нас пред последното денонощие... и половина
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/6/20 16:20

    Малоумници. Калинки. Елементарни неща не могат да пресмятат.
    Разберете, че създавате паника, а някои хора, които никак не са малко, са податливи.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/6/20 16:30

    Те хората вече си купиха хапчета да кротнат нервите, вие сега пускате, че не са били 104. Давайте тези неща по-рано.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/6/20 17:12

    Оставка Оставка,Подигравате се с народа,некадърници,срам и позор,Нещасници

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/6/20 17:38

    Фалшиво като държавата,важното е че на властта след поредица от сериозни гафове върши чудна работа.Падни-стани по поръчка.Слагат карантината на издънилите се министерства и тишина.Кочина.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/6/20 19:18

    Националната информационна система не стига че, закъсняват но и трият добавят и натъкмяват

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/6/20 19:54

    Същия филм го гледаме и по избори-триене,добавяне и стъкмяване на бюлетини и протоколи.В страната реално живеят 5,5 милиона ,а за избори се води бройката 7 милиона.Ето тези гласове за нас,а тези другите за вас.
    Патентът е на Доган и Пеевски.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/6/20 21:43

    Родопи и вие разпространихте фалшивата новина още сутринта, защо сега си правите но две и половина. Живеем в оперетна държава в която главни герои са менте политици и слугуващи им медии. Чак сега ВМРО разбрало, че ГЕРБ управлява с ДПС, а се са просто параван. Ай с....р бе, драги зрители, верно ли това? Шкембе войводо си прочете партийната история и да разбере, че предшествениците му ортаци с турците са ставали, както и с комунистите. Знам че няма да ми пуснете коментара. Целта ми е да знаете, ме хората са наясно със ситуацията. Ние не ядем памук шекер,не сме маймуни, четем и помним...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/6/20 22:59

    Друго ми нещо ми още по-интересно. Този барутник как е вдигнал 140?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.