След нулевото равенство в Русе, новият наставник на „Арда 1924“ пожела нови попълнения в тима. Както вече 24rodopi.com писа, до края на първенството Николай Киров - Белия, ще може да разчита само на 18 играчи, като 3-ма са вратари.
„В момента разполагам с 15 полеви играчи. Ръководството предприе политика да разчитаме само на българи. Имаме още 3-ма чужденци и те ако напуснат, оставаме с 12 полеви играчи“, коментира Белия.
"Трудно е за около 21 дни да се постигне максимална форма, още повече, че 2 месеца и половина състезателите не са тренирали активно. Представянето ни ще зависи от това да запазим пълния състав здрав, както и да имаме малко наказани състезатели“, твърди Киров.
Старши треньорът включва в групата за мачовете и юношата Емирджан Сюлейман. Припомняме, че новите попълнения Милен Желев и Лъчезар Котев ще могат да участват в официални мачове през новия шампионат.
Съставът на „Арда 1924“ срещу „Дунав“: 91.Николай Банков (вр) - 21.Мартин Костадинов, 4.Милен Стоев, 71.Пламен Крумов (к), 25.Матеус Леони - 19.Румен Руменов, 27.Емил Мартинов - 17.Иван Коконов, 7.Спас Делев, 98.Светослав Ковачев - 99.Радослав Василев.
Резервите: 1.Иван Караджов (вр) - 11.Александър В.Георгиев, 22.Атанас Кръстев - 6.Емирджан Сюлейман, 8.Румян Ховсепян, 15.Лукас Вилиан - 10.Ахмед Осман.
На снимката: Ахмед Осман бележи гол края на мача, но точно в този момент е бил в засада
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/6/20 08:31

    Точно тези чужденци, които са останали, не бива да бъдат гонени. Отборът в момента е много приличен. С още 4-5 попълнения ще си гарантират средата на таблицата и догодина.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/6/20 08:36

    Сега са 18, плюс Желев, Котев и Карадайъ стават 21. Да привлекат още 3-4 и отборът е готов.

    ОтговорИзтриване
  3. Кеми-Момчилград7/6/20 10:24

    Карадайъ не е за Арда.
    Ахмед Осман трябва да е титуляр.
    Отбора е добре само ни трябва един десен бек и в центъра един играч

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/6/20 14:03

    sas tez darveta tolkoz izmiha ni o4ite za 1 godinka i skoro arda 6te se rasprasne ot arda ni6to nqma da stane s tez tumori koito igraiat

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/6/20 14:57

    отбора въобще не е добре трябват поне двама централни защитници и два атакуващи халфове от ляво и дясно,които да умеят да работят и да задържат топката

    ОтговорИзтриване
  6. Зико7/6/20 15:30

    Карадайъ да играе Садово или друг отбор, не е за Арда
    Желев, Крумов и Стоев са добре за Централна двойка защитници, ляв бек Леони, десен ни трябва задължително,халфове и нападатели имаме Ахмед е универсалния в отбора и винаги трябва да е сред титулярите

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/6/20 10:55

    Всички много разбирате, станахте големи анализатори, кой за къде става и кой трябва да играе и кой не трябва, ами тогава дайте да освобождаваме треньорите и вие да правите състава и трансверите,стигате сте давали акъли, там си има ръковоство, треньори които мислят за селекция тренировъчен процес и на последно място ще играят тези които са в най добро функционално състояние а не да казвате кой да е в основния състав, треньорите най добре преценяват за състава, ние единствено само можем да подкрепяме отбора и да знаят, че винаги сме зад тях а останалото е работа на треньори и РЪКОВОСТВО!САМО АРДА...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.