383 955 лева ще бъдат вложени в благоустрояване на парка в централната част на Джебел. Проектът, изготвен от екипа на кмета на общината Неджми Али, бе одобрен за безвъзмездно финансиране от Комисията за подбор на Местната инициативна група (МИГ) „Ардино-Джебел“ в подмярка „Подкрепа за инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура, включително инвестиции в енергия от възобновяеми източници и спестяване на енергия“.
Общата стойност на одобрената от МИГ безвъзмездна финансова помощ е 383 955 лева с ДДС.
Вече е изпратено уведомление до Управляващия орган на Програма за развитие на селските райони и Държавен фонд „Земеделие“ за извършената оценка.
Предстои разглеждане на оценителния доклад и подписване на тристранен договор с одобрения бенефициент-Община Джебел.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.