Планът за финансово оздравяване на Кърджали бе една от горещите точки на заседанието на Общинския съвет във вторник, предизвикала дебат.
„В предходния план, господин Азис ни убеждаваше как община Кърджали ще реши финансовите си проблеми и видите ли, как тя не трябва да прави такъв план. За съжаление община Кърджали не само не излезе от финансовото блато, а дори затъна още по-дълбоко в него“, заяви Руслан Терзиев от името на общинските съветници на ГЕРБ. От БСП пък, в лицето на Георги Кючуков, отговориха: „Трудно ми е да си представя, че ще има общински съветници, които ще гласуват „против“, само за да бъдат против“.
„Планът за финансово оздравяване е документ, който ние като управляваща партия имаме смелостта да предложим на обсъждане. Защото можем и да не го направим, но в крайна сметка даваме възможност на всички да вземат отношение по него. Важно е да се даде най-доброто предложение за финансовото оздравяване на общината“, посочи кметът Хасан Азис.
Планът за финансово оздравяване бе приет от Общинския съвет с 23 гласа „За“, трима бяха против, а 13 се въздържаха. Планът ще се приложи в периода 2020-2022 година.
Със същото разпределение на гласовете бе приет и отчетът на плана за финансово оздравяване за периода 2019-2020 година.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/6/20 19:25

    “Какво се случи, майчице България?!
    Децата твои си играят с тебе на лотария!”

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/6/20 22:14

    господин кмете , обърнете се за план за оздравяване към избирателие си !!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/7/20 08:52

    Какъв план ,какви пет лева.Кой от общинарите начело с кмета милее за града в който са пришълци от села и паланки? По-лош градът ни не може сякаш да стане.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/7/20 10:24

    Тия съветници за няколко мандата с гласуваните си решения,разориха общината.Трябва да се промени закона и да им се поиска съдебна отговорност.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/7/20 10:24

    yasa hasan aga

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.