„Успехът се постига с упоритост, отличията се печелят с жажда за знание, върховете се катерят с трудолюбие и воля. Вие имате всичко това. И тези качества ще предопределят житейските ви постижение от тук нататък. Никога не забравяйте откъде сте тръгнали и че вашият роден край има нужда от вас. Превземайте върховете, трупайте сбъднатите мечти! На добър час!“.
Това е посланието на кмета на Джебел Неджми Али към абитуриентите от професионалната гимназия „Руска Пеева“. Поздравителният адрес бе поднесен от секретаря на Общинска администрация Хайрие Мехмед по време на тържеството, състояло се в двора на училището, при спазване на всички противоепидемични мерки. Кметът бе възпрепятстван заради ангажимента му в националната делегация на Европейския Комитет на регионите – по същото се проведе първото заседание на местните представители на консултативния орган на Европейския съвет.

Джебелското школо изпрати поредния си випуск. С емоционално слово към завършващите се обърна и директорът на гимназията Ангелина Хаджиева. Тя подчерта заслугите, постигнатите успехи и силните страни на всеки един абитуриент.
Ръководството на Общината награди четиримата отличници във випуска, подаръци обаче имаше за всички зрелостници.
На церемонията присъстваха зам.-кметът на Общината Емил Куцев, както и секретарят на администрацията Хайрие Мехмед.
За постигнатите резултати и успехи учениците бяха наградени и от ръководството на училището.
Събитието завърши с тържествен ритуал по предаване и приемане на училищното знаме и последния звънец.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/6/20 16:23

    Превземайте върховете, младежи! Но не тука, а някъде другаде. Тука вече върховете са превзети!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.