Сега трябва да се лекуват психическите поражения, главно на тези, които не са си взимали хапчетата.
Това каза проф. Тодор Кантарджиев по време на последния, 129-ти брифинг на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса.
С типичното си чувство за хумор, проф. Тодор Кандаржиев разведри атмосферата.
"Цифрите говорят. Мисля, че и народът разбра, че мерките бяха навременни", обяви  още проф. Тодор Кантарджиев, който даде за пример главния епидемиолог на Швеция, който призна, че е сгрешил с предложените мерки.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/6/20 12:54

    Този е менте професор като му гледам блясъка в очите е абсолютен кукуриго

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/6/20 13:37

    Кантарджиев ,защо не са взимали хапчета .Нали забранихте на хората да взимат хапчета и да отиват на доктор като ги заключихте по вкъщи .Те ще се излекуват само око ви потърсят наказателна отговарност за дето хората не си взимаха хапчетата и понесоха психически и физически поражения

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/6/20 21:02

    Сега лекувайте тиквата и този, който казваше,че ще мреме, мреме , мреме мнооооооого !Страшно много ще мреме !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/6/20 23:12

    За да мотивират решенията си пред западащата популярност на ГЕРБ дават за пример Швеция която не избра карантина и имаше същите мерки като Норвегия. Защо не дават за пример Испания, Италия, Белгия, Америка, Англия, които имат повече починали на глава от населението и имаха строга карантина? Швеция никога н е имала проблем с болничните легла. 90 процента от починалите са над 70 годишна възраст. Над 50 процента са над 80 годишна възраст. 25 процента над 90 годишна възраст. Починалите бяха възрастни хора с много болести, живеещи в старчески домове, което няма много общо със стратеигята. В БГ има ли толкова възрастни, над 80 годишни, все още не починали от мизерни пенсии?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.