Руслан Терзиев, общински съветник от групата на ПП ГЕРБ в Кърджали, внесе питане до кмета Хасан Азис относно критичното състояние, в което се намира въженият мост над р. Арда, съобщиха от пресцентъра на партията. Стотици граждани, голяма част от които са деца, ползват съоръжението ежедневно. То обаче не отговаря на нормите за безопасност и сериозно застрашава сигурността на преминаващите, безпокои се Терзиев.
Освен компрометираната дървена част, износването на конструкцията и зейналите пролуки, които възпрепятстват придвижването, проблемен е и достъпът на хора с увреждания. На практика мостът не може да се ползва от тях, което ги дискриминира, изтъква съветникът. Терзиев настоява общината да се ангажира с конкретни срокове за обновяване на пешеходната връзка между централната част на града и кв. „Възрожденци“ и да вземе мерки за решаване на проблема с безопасността в дългосрочен план. 
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/6/20 16:14

    Ей ся ше го напукат с пословичния "декинг"

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/6/20 16:28

    В този живот трябва да наведел глава да я вдигнел с ново мото аз лижа г.......ве , не си ли лизач и мазач, който и когато трябва нищо не става , руслан го знае много добре и много други като него в групичката на ГРОБ

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/6/20 16:55

    А кога ще бъде завършен ремонта на кръговото на пазара ,лятото скоро ще свърши

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/6/20 16:56

    А кога ще бъде завършен ремонта на кръговото на пазара ,лятото скоро ще свърши,няма маркировка неравноси, по пътното платно ,израстнали са тръни

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/6/20 17:43

    Ами господин Терзиев като мисли за хората да иде при бойко борисов и да му обясни че има нужда от нов мост за хората в кърджали и до отпусне средства за изграждането му а не да мисли само на думи и да намира кусури защото това всеки го може тжгава ще кажа че мисли за хората

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/6/20 18:29

    Тъкмо. Кмета си има фабрика за декинг, ще гарантира 10 години издържливост.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/6/20 19:03

    Няма кой да се на ангажира. Най-много да се откраднат парите за ремонта.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/6/20 20:30

    платен вестник пускай коментатите .не само моста е така целия град е под критика .

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен5/6/20 20:30

    е нали ремомтираха миналата година, пак хората са виновни или малчуганите, които с
    чупят бесетките ??? Значи не използват качествени материали

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен5/6/20 21:35

    Последният ремонт (закърпване) беше извършен точно преди изборите.
    Крайно време е за цялостно реновиране на моста.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/6/20 08:21

    Нищо му няма на моста. Липсват две летви, а още 3 са счупени. Всяк авечер минават по него. Имало е къде къде по-тежки ситуации. Общината да направи ремонт, а държавата да даде пари от бедствените.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/6/20 09:54

      Е нали трябва и Русланчо да направи нещо иначе само със седене сне става за мостчето най безопасно хем работа върши нали си го избрахме вместо адвокати и доктори оттеглили се незнайно и получихме това. .. момчето е добро не е лошо но не съм гласувал за такива във съвета а за квалифицирани и умни хора с репутация които ги няма има Веска с тази политика за кандидатите нямат никва разлика с ДПС

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.