Това е положението. Строшена маса на беседка в парк „Арпезос-Север“.
„Възрастен човек видял вандала, направил му забележка и го попитал защо го прави, а онзи му отговорил „Защото така ми е кеф“. За някои хора карантината трябва да важи доживот, поне за парковете“, пише читател до 24rodopi.com.


24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/6/20 08:15

    Нали има видеонаблюдение,да се намери вандала и да си плати! Всичко плащаме ние с нашите данъци!Докога ще се търпят такива??????????????

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/6/20 09:00

    Възрастния защо не е Извикал полиция, а се жалва на вас? Вместо да снимате за Родопи звъннете на 112

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/6/20 09:47

      щото от 112 няма да кажат Да ви имаме проблеми, ние човешки животи спасяваме, а вие ни занимавате с две летви и три пирона.

      Изтриване
  3. Анонимен3/6/20 10:14

    Тези вандали са нашите-вашите деца! Всичко идва от вкъщи, изтървано поколение без ценности, без уважение към никой, презадоволени и разлигавени! Късно е!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/6/20 21:52

      Много точен коментар
      Липсват ли първите седем години .... нямям думи

      Изтриване
  4. Анонимен3/6/20 19:34

    Вързан в найлонов чувал и бой с пръчки докато не го напълни с лайна. Глупак нагъл.Кеф му било

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/6/20 19:45

    БОЙЯТ Е ЧУДЕСЕН СТИМУЛ ЗА РАЗМИСЛЯНЕ ! АМА С ТЕЗИ НАШИ ПОЛИЦАИ ДЕБИЛИ С МИСКУЛИ ПО КОРЕМИТЕ САМО , НЯМА КАК С СТАНЕ !!!!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.