Чакащи от полунощ е имало на ГКПП „Маказа“ - това е причината за опашките, обяви пред камерата на 24rodopi.com началникът на пункта старши старши инспектор Милко Мерджанов.
„Няма проблеми при влизане в България. Служители на Здравната инспекция присъстват денонощно, като всички лица, влизащи в страната, попълват декларация, след което я предават на РЗИ“, посочи той.
Над 1000 автомобила са преминали през ГКПП „Маказа“ от 12 до 16 часа в първия ден, в който бяха вдигнати бариерите за туристи.
Имало е върнати лица, но служителят на „Гранична полиция“ не се ангажира с техният брой.
„Връщани бяха граждани, които не отговарят на изискванията за преминаване на държавната ни граница“, посочи Мерджанов. Няма и данни към момента за върнати лица от гръцките служители на пункта.
Забавяне при преминаване на границата идва заради проверката на документите на малолетни и непълнолетни лица.
Предимно румънци и българи са преминали на 15 юни през пункта. Много от нашенците са били сезонни работници.
Припомняме, че в първия ден от отварянето на границата се изви 2-километрова колона от автомобили.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/6/20 21:12

    maliii sichki bg deputati na opashka za garciata...:-)))...da si popekat patencata na iliobanaki...a borisov taino s helikoptera Condom(R)

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/6/20 22:24

    Малоумно стадо. После рават : Горещо било,храна и вода нямало, кърлежи имало....Кому дедовия търсите??? в 12 през ноща ? Заредете си всичко да имате. Да не сме длъжни да ви издържаме там

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/6/20 22:53

    Затваряйте Маказа докато се направи околовръстното на Кърджали...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/6/20 07:13

    Тва голям мерак за тази гърция бе. Може ли от полунощ до следващия ден до 12 часа да чакаш на бариерата за влизане в гърция. Толкова ли е зле на Черното море бре, юнаци?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/6/20 09:22

    До 16/6/20 07:13 запитай се що нямат мерак за българското черноморие.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.