„Арда 1924“ пропиля шанса си за бараж за евротурнирите. „Сините от Кърджали“ загубиха полуфиналната битка в плейофите от осакатения от коронавирус тим на „Черно море“.
„Моряците“ победиха „вълчетата“ с 1:0 във Варна, като в тима бяха предимно юноши и резерви.
Припомняме, че 16 души от „Черно море“ се оказаха положителни за Ковид-19, а на терена излязоха едва 5-ма от титулярите.
В 18-тата минута Исмаил Иса попари „Арда 1924“, вкарвайки много красив кол. Тимът от Кърджали игра с човек повече от 63-ата минута, когато съдията изгони Жордао Сардозо от домакините.
При победа „сините“ щяха да отидат на финал за 7-мото място, което дава право на бараж за участие в евротурнирите.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/7/20 20:14

    То и юношите на Кърджали да ги хванат ще ги бият,палячовци до един.Боклуци.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/7/20 20:18

    Ако играеше основния състав на Черно Море щяха да ни осакатят нас.Този измислен клуб „арда батака„няма място дори при аматйорите....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/7/20 20:26

    този тим от кога няма победа.защо им плащате заплати

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/7/20 21:15

    Много грешки от Милен Стоев
    не е за този отбор.Ех да беше
    Хасани.Във втора лига беше под наем сега в първа лига е титуляр.Какво гледат треньорите.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/7/20 14:29

      Ти да не си гледал друг мач? Или алкохола ти е в повече..

      Изтриване
    2. Анонимен8/7/20 21:56

      Наистина си гледал друг мач.Ако в този мач оплюваш Милен Стоев ти от футбол въобще не разбираш.

      Изтриване
  5. Анонимен8/7/20 07:52

    Мястото на Арда не е в първа лига. Да отстъпят мястото на отбор който който заслужава да е на тяхното място. Падат от юношите а ако варненци бяха с титуляри загубата щеше да е в двуцифрени числа.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/7/20 07:53

    Мястото на Арда не е в първа лига. Да отстъпят мястото на отбор който който заслужава да е на тяхното място. Падат от юношите а ако варненци бяха с титуляри загубата щеше да е в двуцифрени числа.

    ОтговорИзтриване
  7. Бях на мача...В началото се радвах, а после си тръгнах унижен и нещастен! И що тъй ,бре ...прехвалени професионалисти? Дори и срещу вас да бяха изкарали не юношите, а децата , и те щяха да ви набият!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/7/20 09:13

    "Вълчета" -кви "вълчета" бе, живи помияри!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/7/20 09:21

    Нарочно са паднали.Знаят много добре,че ако се класират за Лига Европа Арда ще инвестира в нови футболисти.А сега ще си почиват до началото на новия сезон и ще си изкарат сезона в А група със заплати които не ги дават никъде.Това са стари играчи

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/7/20 10:19

    Много ни боли нас феновете,че тази година не успяхме да се класираме за Европа,след няколкогодишни наши участия там,след толкова много приходи от продажба на билети,артикули и други за милиони левове и изведнъж само оставаме в групата,е трябва да ни боли много!!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/7/20 10:59

    Арда е силен и конкурентен отбор,просто играе на приливи и отливи! Биеш взимаш едни пари,губиш значи други,а не биеш падаш лапаш парата!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/7/20 17:18

    Аз не мога да разбера какви са ви претенциите, че толкова много плюете отбора, вие къде искате да имаме отбор във А, Б или във В група или просто създавате интриги, аз съм сигурен, че тези които пишат против отбора никога не са присъствали на мач НА АРДА,защо не пишехте когато отбора беше във В група и се бореше да оцелее във В група даже съм сигурен, че вие незнаехте дали изобщо съществуваме като отбор и изведнъж АРДА се озова в А група и нещеш ли на хоризонта се поевиха най големите разбирачи, критици и още незнам какви да ги нарека, вие си помислих те, че това е В група и едва ли ние трябва да мачкаме отборите наред, моляве не се исказваите неподготвени, помислете къде бяхме преди и къде сме сега затова ако сте фенове на Арда бъдете такива ако не сте никой не ви иска мнението и особено когато не си фен да плюеш отбора,анализи и критики могат единствено да правят треньорския щаб те най добре знаят кой, как, какво и защо трябва да го прави по време на мач,ние единствено можем само да подкрепяме отбора а не след всеки мач който не е завършил в наша полза и веднага да почваме да плюем отбора и да бъдем крайни, нека пожелаем на футболистите през новия сезон повече победи и радости на нашия стадион!!!САМО АРДА.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/7/20 08:45

      abe brtched ti v Bulgaria ne znaesh li kak ot G ILI Z grupa se vliza v A kolko otbora sa go pravili idva sponsora kupuva ti igrachi i vlizash posle si trugva sponsora sus igrachite i otivash pak v Z grupa golemi postijenia gluposti ne chetesh li polovinata sa bili na macha i kazvat che i iunushite na Moreto shte gi smachkat. Perat pari nai veroiatno kato vseki klub vij im rezultatite tazi godina kolko pari ot zalozi mojehs da napravish biat Botev padat ot Dunav koito sig pak igraiat s maldeji i kup drugi rezultati

      Изтриване
  13. Анонимен9/7/20 07:12

    САМО АРДА !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.