„Арда 1924“ не е на нужното ниво, за да се бори за място в квалификациите на Лига Европа. Това посочи старши треньорът на кърджалийския клуб Николай Киров-Белия, след загубата на „Сините от Кърджали“ във Варна от „Черно море“ с 0:1. Нашите играха с човек по-малко около половин час, а в състава на домакините липсваха много титуляри, които са с коронавирус.
Два дни това ни беше работата, след като разбрахме за ситуацията при съперника. Трябваше да избегнем притеснението и да ги настроим за потенциала на отбора в „Черно море“. Запознат съм как се работи в тяхната школа и знаех, че това няма да се отрази на отбора им. Предадох го на състезателите. Очаквахме „Черно море“ сам да се бие и закономерно загубихме мача”, каза в ефира на „Диема“ Киров.
Действително е, че не съм доволен от настройката за мача от нас. Губихме единоборства, доста брак, което значи, че има проблем в първоначалния план. Винаги може да се получат грешки в дефанзивен план, но по-големият проблем беше работата на атаката в заключителната третина. Важно е в последните 30 метра да се взимат точни решения. Това липсваше на отбора и имахме твърде много грешки. Вече имам представа с кои ще се разделим и с кои ще продължим. Това е позитивното в тези седем кръга, че имах шанса да видя качеството на всички играчи, тъй като дадох на 95% шанс да играят. Наясно съм с това как трябва да изглежда „Арда“ през новия сезон. Всички мачове бяха важни и трябваше да покажат на терена да играят за нашия отбор. Вече какво ще се случи, ще се разбере. Трябва да видим кога ще започнем, как, тъй като възникват всяка седмица някакви проблеми. Ако има яснота, ще е по-добре за всички”, констатира селекционерът.
Сега сме се концентрирали само върху селекционната работа. Водят се разговори, но когато са подписани договори ще стане ясно. Насочени сме към двата пазара. Има много какво да желаем от нас. Моята задача бе да дам шанс на всички, за да опозная техните качества. Това се случи след рестарта. Имаше добри двубои, имаше и такива като днешният. Видяхме къде трябва да наблягаме. Имаме големи проблеми в атака и там трябва да мислим, както и стабилизация в защитен план. Днешният мач показа, че не сме готови за Лига Европа и сме далеч от нивото, за да говорим за Европа”, подчертава Николай Киров.
24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/7/20 10:25

    Прав е Белия.Играят вяло, без желание. Някои си мислят, че са на пансион в Кърджали. Но на нашия стадион това ще се промени,защото публиката няма да им прости такова безотговорно поведение.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/7/20 11:48

    не е и на нивото за А група въобще

    ОтговорИзтриване
  3. Агоб Гарабетов8/7/20 13:14

    Да очакваме и в скоро време спонсора да се откаже ,и стадиона когато е готов с държавни пари ,да го подарим на частник, нали това е целта, мога да ви назова и новия собственик

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/7/20 13:36

    Съгласни сме с треньора

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.