„В най-големите юлски жеги, чешмите в Кърджали не работят. Човек няма възможност никъде да се разхлади. Шадраваните също са на сух режим“, се посочва в читателско писмо до 24rodopi.com.
В него се допълва, че единствената работеща чешма е в Градската градина.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/7/20 11:22

    a, ti, moderatora, gledai da ne skrivash komentarite svyrzani s hasancho, shtoto te znaem i ti kakyv podmazvach si

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/7/20 12:36

    Вик калинките да пуснат водата

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/7/20 13:22

    Чешмите вода няма.Европейските фонтани не работят.Те си дигат заплатите...мамичк...ви мъръс..на.Дано другият свят горбия да ви накаже!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/7/20 15:58

    нарочно се спира водата от собствениците на близките заведения, за да купуват водата им.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/7/20 16:34

    Икономията е майка на мизерията. ВиК вдигнаха цената на водата и на питейната и на промишлената. Миеха по едно време сутрин улиците в града но и това зарязаха сигурно защото пандемията отмина според някои. Не зная кога в този град ще се направи нещо за доброто на хората. Общината и ВиК да вземат пример от Момчилград и Ардино ама всичко става с желание.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/7/20 18:36

    Пълна мизерия..

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/7/20 21:43

    Общината няма пари за вода!
    Ако сте послушни след изборите!😉

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.