Ясно е вече на кого ще разчита Цветан Цветанов за формиране на „родопското ядро“ на бъдещата му партия. Бившият №2 в ГЕРБ отново е сондирал за верни хора в проекта си преди дни, разкриха участвали в разговорите между хора от Смолянско и приближени на Цветанов. Самият той не е взел участие в срещата, проведена в известно заведение в Златоград. На нея са присъствали хора от село Аламовци, а поканата към тях е била отправена от кмета на Златоград, твърдят източниците ни. Разговорите, които са се водили, са били във връзка с предстоящото учредяване на новия политически проект. През юни Цветанов обяви, че на 27 септември предприема действия по учредяване и регистриране на собствена партия, допълвайки, че основен принцип в нея ще бъде „Не на лидерството“.
„Знам къде са грешките на ГЕРБ и това, което трябва да се предотврати в изграждането на един политически проект“, обясни тогава Цветанов и добави „партията е единствен начин да имаш своя представителност и да реализираш политически амбиции, които имаш“. Новата партия на Цветанов ще бъде ситуирана в център-дясно на политическото пространство.
Припомняме за проведените му срещи през февруари в Баните, Златоград, Девин, Смолян, Чепеларе и Борино. В Чепеларе Цветанов, в компанията на сегашния общинския лидер от ГЕРБ Тодор Бозуков, посети кабинета на новоизбрания кмет.
Много от общинските управници в Смолянско пък са задължени на Цветанов заради финансирането на проекти за милиони от обществени и европейски пари, а и дължат политическа си кариера именно на бившият заместник на Бойко Борисов.
В Златоград, който беше и негова любима дестинация, през февруари той направи срещас кмета на града. Добре приет е бил и от кмета на Баните. В Девин пък на среща с него са били бивш кмет на общината от ГЕРБ и действащ кмет на населено място.
В Смолян обаче Цветанов се сблъска единствено със „самопредлагащи“ се „силни хора“, които така и не получиха покани за следващи разговори.
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Карамфил31/7/20 12:40

    Ние с патурине ,всите сме зад Цветанов , ша крадеме и ша литниме с асансьору ,Ша го ядеме по едно чеверме и юруш на маслините

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/7/20 12:45

    Цветанов, брокерът на недвижими имоти, разширява дейността извън София.Не виждам какво ще продава в Златоград.Виж в Кърджали пазарът на недвижими имоти е много интензивен и си заслужава да открие офис на брокерската си агенция.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/7/20 14:24

    Е тоя не се наяде...

    ОтговорИзтриване
  4. Следвсщото правителзтво ГЕРБ и ДПС.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/7/20 17:01

    На тоя от снимката в средата му липсват три неща : Калпак. Пищов и дълъг нож за да ги бутне в пояса дето му държи потурите. Може и пушка кремъклийка да сложи на рамото. И да вземе да върне парите на държавата дето го осъдиха в гр.Страсбург. Стига на такива хора народа да им плаща версиите. Да не се прави на улав. Няма да се хване с нещо да работи на държавата ами все с политика.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/7/20 17:47

    Тоя да не би да прави поредната помашка партия?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/7/20 21:50

    а хари къде е ...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/8/20 00:35

    Хепси цървул бре Цветанов. Искаме къщи да имаме, като Банкя. Ха бакакъм.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.