Нов скандален запис с гласа на премиера Борисов изтече в публичното пространство. Записът е със заглавие ”Баце и Томи”. На него се чува как мъж с гласа на премиера адресира президента по изключително вулгарен начин.
В разговора се предполага, че участват две лица - премиерът Бойко Борисов и вицепремиерът Томислав Дончев. „Той не може да е държавен глава, този тъпанар“, казва гласът, наподобяващ този на премиера Борисов.
"….Акъл се набива, Томиславе, на умен човек. На прост човек к*р се набива! Той не може да поеме акъл, мое да поеме един к*р. Като се трови, като му се ебава майката и така нататък", казва гласът от записа.
Това е поредната скандална порция аудиозаписи с глас, който прилича на този на премиера Борисов. Към този момент министър-председателят упорито твърди, че те са монтаж.
Новият разговор е с продължителност 4 минути.
"S класа начело на протеста. Ами тя харчи двайсет на сто бензин, бе… да харчи трийсет на сто в Бургас… И той ми протестира за цена на горива…Абе, х*йо…Само че не в тех е проблема. Проблема е Радев. С това, че излезе и каза – два милион и половин не са виновни за бедността, виновно е правителството… Ама правителството плати миналата шест милиарда и седемстотин за неговата партия… Бедният човек се вози в градския транспорт, който е най-добрия в София, а не се задръства града… Само че тази приказка, като излезеш да я изговориш, ще те чуят сто двеста хиляди от интелигентните хора и ще кажат – да , правилно… Само че когато си обграден от тъпанари нито може да се прави политика, нито да се говори истината и да се праят реформи. Няма такова нещо.Не, правилни неща не могат да се правят… Правилни неща с такъв президент не се правят. С такава опозиция не се прави", казва гласът, наподобяващ на премиерския.
"Не мога да опровергавам всяка лъжа. Лъжата, която това трио е искало да използва на протестите, няма смисъл", заяви премиерът Бойко Борисов по време на обиколката си по Черноморието по повод публикувания запис с глас, подобен на неговия.
Всеки има право на демонстрация, но не и да пречи на хората да се движат по пътищата и да блокира кръстовища. Умолявам ви, правете каквото искате, ако искате запалете къщата на Секвоя, но пуснете кръстовищата. Идват избори, всеки ще може да гласува. Това е демокрация. Представете си ние да загубим изборите и да почнем да затваряме кръстовища. Това ли е демокрацията", обърна се премиерът към демонстрантите.
Във Фейсбук премиерът съпроводи видеото с текст: Противоотровата на лъжите на "триото" е истината. Хората виждат непрекъснато къде съм. Показваме всеки ден какво работим. Показваме на хората какво е направено и какво ще се направи. С това отговаряме на лъжите и фалшивите новини на хора, които навремето ми се молиха да ми правят кампанията. Нека всеки, който иска, да протестира. Но демократично ли е по този начин да се нарушават нечии чужди права? Редно ли е да се обиждат и да се провокират полицаи? Нека има протести, но да не се затварят кръстовища, да не се пречи на нормалния живот на хората. Догодина има избори. Който ги спечели, ще управлява. Това е демокрацията.
24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/7/20 20:59

    Пак отрича отворкото. И за Цвета за похвалните думи които каза отричаше че ги е казал но се оказаха автентични. Кога ли ще престане с простотиите си че ни писна вече.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/7/20 21:44

    Бойко тоя път се осра

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/7/20 22:12

    На години съм,минахме всички по различен начин превратностите в нашата българска държава, но таково принизяване на институциите, гръбначния стълб на държавата не мога да приема.Много ми е кофти, че се опетнява държавността. Боли ме много тази дандания. Турчин съм!Искам нормална демокрация, нормална държава и нормални държавни мъже!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/7/20 22:22

    Този Толуп няма да се предаде без кръв.Той си мисли,че е цар Борис авсъшност ТОЛУПЧО.

    ОтговорИзтриване
  5. Крадлив СУДЖУУУУК29/7/20 22:49

    Народа ясно и точно каза ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА на хунтата и диктатурата от крадливи,корумпирани
    КАЛИНКИИИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИИ..бедното бг стадо мизерства и едвам оцелява от днеска за утре,а тези КАЛИНКИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИ трупат пачките от по 500 евр по чекмеджетата и гардеробите...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/7/20 00:21

    Marh be tolupen takav

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/7/20 08:36

    Същия глас на премиера

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/7/20 11:12

    nqma nujda da oprovergavash, vsichki znaqt, che si ti :D

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен30/7/20 13:19

    Да, неговия глас е ,и всичко което казва е вярно..

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.