”Лидерите ще отрекат това нещо, но по моя информация тук идват и Корнелия Нинова, и Бойко Борисов, за да пазарят политически сделки. Една от тези сделки е бъдещо управление, в което ДПС ще играе по-голяма роля, без това да е получило санкцията на избирателите. Ние сме тук, за да се съпротивляваме срещу това”. Това каза председателят на партия „Да, България“ Христо Иванов на каменистия бряг в парк „Росенец“, където се намира резиденцията на почетния председател на ДПС Ахмед Доган.
Бившият правосъден министър Христо Иванов и още двама активисти на партията стигнаха вчера до нос Чукалята с гумена лодка, за да забият българския флаг на брега. Гардове обаче избутаха Иванов обратно във водата, обяснявайки, че тримата се намират в частна собственост.
Това парче бряг е публична държавна собственост, категоричен е Иванов. Случващото се бе излъчвано на живо в социалните мрежи.
„Не, лъжа“, така пък отговори премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на въпроси на „Дневник“ относно твърденията на Христо Иванов, че Борисов и Корнелия Нинова са били в летните сараи на Доган.
Днес и шефката на левицата Корнелия Нинова отрече да е посещавала резиденцията на Доган. Пред парламентарната група на социалистите Нинова заяви, че не е участвала в договорки за коалиция между БСП и ДПС.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

34 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/7/20 08:20

    Държава в държавата!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/7/20 08:46

    Гледах видеото. Този с жълтата блузка се държа много тъпанарската. Защо покрай тренировките не ги научат и малко на акъл. С пистолет в гащите, а в тиквата е бош.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/7/20 00:38

      A kakvo podade na kolegata si predi policaya da doyde ? -May ne beshe mnogo siguren za zakonnosta na veshtite po dzobovete mu-gledayte videoto vnimatelno...

      Изтриване
  3. Анонимен8/7/20 08:46

    а единият глупак захвърли националния трибагреник.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/7/20 09:01

    Не разбрахтели вече,че всички лидери на партии,босове депутати се ръководят само един биг бос.Той се казва доктор професор генерал.АХМЕД ДОГАН.Който не слуша няма да има пица;;;;

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/7/20 09:08

    Христо Ивановски там на майцеси парашута ли търси. Частни имоти. Част на собстувеност и толкоз.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/7/20 09:14

    Изгледах клипа и не мога да повярвам, че това се случва в 21 - век, в държава от Европейския съюз. Нямам думи за държанието и на двамата полицейски служители.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/7/20 09:14

    А единият глупак захвърли националния трибагреник.
    А преди това я сгъна надлежно.Нали.
    Май някъде пишеше с национални символи политически пиар е забран.
    Тоя Иванов първо има ли идея как се пази етно-икономическият баланс в този див обир на стари постижения.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/7/20 09:24

    Боже боже доживяхмие да видим как е окупирана държавата от 10-тина,и 7 милиона българи робуват и се снишават на тази акупация без да да имат желание и смелост да се освободят.Този дето изхвърли българския трибагреник - е за назидание пред целия български народ.Държавата е окрадена продадена и е в ръцете на тези които пазят частната собственост

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/7/20 09:29

    Много са готини младите момчета. Господ здраве да им дава. Вършат си работата. Всеки за себе си е прав. Те си заработват заплатата, а ицето иска кокола от ббб

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/7/20 09:30

    Къде са лъже патриотите -каракачана сидеров симеонов които гледат как род и родина пред очите им е преминал в ръцете на олигарси и задкулисието

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/7/20 23:10

      Аха тези изброените от тебе не мислиш ли че и те са от задкулисието?! БКПарите да не са тъпи току така да дават 50 годишния кокал на други, само видиш ли щото се е разпаднал Варшавския договор.

      Изтриване
  11. Анонимен8/7/20 09:42

    Отвличане на внимание...Поредна простотия..Това ли е най важното в страната...Май идват избори...

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/7/20 10:23

    Доган най големия враг на турците в БГ

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/7/20 23:22

      По скоро приятел на опортунизма и материалното. Такива хора нямат морална ценностна система и с това не ги е грижа за семейство, род общество и Държава. Слуги са само на Егото си.

      Изтриване
  13. Анонимен8/7/20 11:32

    Amed agayin cook sik=nde

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен8/7/20 11:32

    Еха, българи пазят турчин от българи

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен8/7/20 11:56

    Въздух земя и всичко е наред.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен8/7/20 11:59

    А това ли е реда за нахлуване в имот??

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен8/7/20 12:02

    Някой да им пусне едно дронче.

    ОтговорИзтриване
  18. зафер ертюрк8/7/20 12:14

    Абе Ит-цо там да не ти е наследствен имот.
    Няма да те пускат, така и требе.
    Доган управлява България и ви дърпа конците барабар с асфалт паша..
    Ще мълчите и ще цилувате Султански ноги, анадънму бре керата.
    Дьонметата нямат място там.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/7/20 23:20

      Само че Доган няма нищо общо с шовинистично-турските страсти. Той е възпитаник на комунистическите му братушки от Червения площат, врагове на индивидуалната свобода и индивидуалното развитие... с това и на правото на всеки български гражданин по Конституцията на РБ да достига и да се намира на крайбрежната ивица. Писа ти един обективен гражданин от турския етнос.

      Изтриване
    2. зафер ертюрк9/7/20 12:03

      НО същата конституция дава колективни права за изучаване на майчин език, демек Турския.

      Изтриване
    3. Анонимен10/7/20 02:22

      Kade dava be bunak

      Изтриване
  19. Анонимен8/7/20 13:09

    Много сараи, много нещо.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен8/7/20 13:52

    Ако се абстрахираме от това какво охраняват ,се държаха много професионално...Представете си ,че охраняват вас и вашето семеиство...

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен8/7/20 13:56

    Дъ Пъ Съ,Бъ Съ Пъ и Герберчета каде са Ви коментарчетата!!!

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен8/7/20 14:42

    Срам и позор българин изхвърли българското знаме, никъде няма такъв народ, не народ а мърша

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен10/7/20 09:36

      Да ти изсъхнат ръцете и устата!

      Изтриване
  23. Анонимен8/7/20 15:04

    Алооооооооооооо редакцията-тук коментарче..там коментарче...няма коментарче!!!

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен8/7/20 17:34

    Въздух земя и всичко е наред.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен9/7/20 11:15

    Христо Иванов няма ли си друга работа и се прави на герой ? Да прави политика а не празни и евтини пиари. Ахмед Доган няма да му носи гласове. Има си лумпенчета които мислят,че такива като Хр.Иванов ще направят нещо за доброто на България. Посочете една негова идея за по-добра България. Виж, Ахмед Доган е световно тачен, признат ЛИДЕР. Човек нагърбил нацията си в най-черните дни и години, лежал в килия за смъртни, води борба за правата на човека и извиди България от ръба на пропастта и я направи Европейска и НАТО-вска държава. За това не се чешете там където не ви сърби. Няма да намерите и време да се почешете когато ви насърби. Стига пиари и дивиденти от гърба на моя народ и моята нация. Не ви е срам, моят труд ви храни, моят труд ви строи жилища, моят труд ви строи пътища и все още крещите "мръсен турчин". Извинете госпожи и господа но не съм длъжен да ви търпя недъгавите мисли и прищевки .Не съм длъжен да ви търпя нечовешката омраза трупана от фалшивата ви история с векове. Ахмед Доган е лидер на неоправданите и малтретираните малцинства. Недейте да си правите пиар с него. Вие никога няма да достигнете висините му, никога няма да го разберете,защото нямате ума и мисълта му, нито и опита му. Той е Велик Лидер.Вие сте мишоци-никакви....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен10/7/20 02:26

      Dogan agenta i pazitel na malcinstvata a nito edin put ne e hodil i ne e pokanen v Turcia zashtoto raboti protiv pravata na turcite v BG

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.