Над 100 полицаи от Кърджали, Пловдив и Хасково са участвали в охраната на магистрала "Марица" снощи, съобщи директорът на полицията в Хасково Ангел Цанков. Въпреки това международният път бе блокиран от недоволни към 20.00 часа.
Полицията успя да избута палатките на протестиращите, а тировете ги заобикалят и преминават.
Около 70 полицейски служители са се грижели за реда при блокадата. Подадени са сигнали от граждани на тел. 112 за възпрепятстване правото на придвижване.
Информацията на Областна дирекция на полицията - Хасково, гласи: "По време на мероприятието полицейските служители бяха грубо провокирани да използват физическа сила. Благодарение на професионалното поведение на колегите такава не беше използвана. Пътят бе освободен и хората се възползваха от правото си на свободно придвижване. Гражданите заплашваха униформените: Ще се върнем за вас".
Няма арестувани граждани.
Снимка: БТА
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/8/20 15:22

    В Кърджали някои полицаи не могат да говорят на Български език

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/8/20 17:04

      Абе могат не могат,нали са от правилната партия

      Изтриване
    2. зафер ертюрк5/8/20 22:05

      То и баща ти не можеше да прави дете ама му направиха.

      Изтриване
  2. Анонимен5/8/20 17:14

    Кои не могат. С. ....?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/8/20 18:00

    Те си знаят.......

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/8/20 20:29

    В "Труд" пише, че е блокиран пътя Стара Загора Хасково. Някой може ли да каже минава ли се?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/8/20 21:48

    Киде? Кои? Че те довчера бяха овчари от Калинка и Рани лист,но сега , ела да ги видиш! Е, малко ръмжат и не говорят, ама това не е необходимо. Важното е да могат да правят стойката на шерифа от Дивия запад. Ех, да бяха взели Мето от село Лисиците?! А когато всичко свърши? Началниците ще бъдат уволнени,но личния състав от редовите ,които са свикнали със сладкия живот ,май ще трябва да облечат пак старите си цивили дрешки!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/8/20 21:56

    Тези полицаи от Кърджали толкова ли са прости невиждат ли на какво дередже са близките им работещи в частния сектор и плащащи техните заплати и осигуровки, и защитават мутрите, вярно това им е работа но бъдете веднъж мъже погледнете реално на нещата утре и вашите дер ще отидат в чужбина и има да се драпате за държавните гащи но полза нама да имате .

    ОтговорИзтриване
  7. 15:22 Един от тези полицаи е изорал дълбоко нивата на мама ти или жената и за това си озлобен срещу тях нали ?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/8/20 16:28

    Защо толко ви боли от истината.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/8/20 16:34

    Валентин е най-готеният от системата, пожарникар. Точка.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.