„Време е за мъжки разговор“ и „Г-н Гайтански, не се отказвайте от „Арда 1924“ са две от ключовите изречения в писмо на феновете на ПФК „Арда 1924“ до бизнесмена Румен Гайтански.
Писмото, които феновете предоставиха на 24rodopi.com, определят като „писмо на надеждата“.
Вижте пълния текст:

Г-н Гайтански, Професионален футболен клуб „Арда 1924“ за втори пореден сезон е във футболния елит на България. Благодарение на Вас.
Благодарим Ви за рестарта на футбола в Кърджали, за скоростното излитане от задните позиции в Югоизточната Трета лига до авторитетните места в Първа лига. Без Вас това беше немислимо. Без Вас нямаше да има сини футболни мечта в Кърджали. Благодарим Ви!
Но вече е време за мъжки разговор, г-н Гайтански! Чуйте ни, нас, хилядите фенове на „Арда“.
Без пари, без силни играчи, без фенове, футбол не става. Клубът здраво е стъпил на тази основа. Вие, силните играчи и хилядите фенове, които показаха на мача с „Левски“, че „Арда 1924“ по категоричен начин е в Топ 5 на отборите с фенове. София, Пловдив и после Кърджали – това е подредбата, това е истината за любовта към футбола в България. Всичко друго е стъкмистика.
Финансиране, силни играчи, фенове – в Кърджали успешно градим перфектната футболна къща. Поне до днес е така. Здрава основа и хоризонт за още по-смели сини футболни мечти.
Но се налага да зададем важния въпрос: Г-н Гайтански, отказвате ли се от „Арда 1924“, спирате ли финансирането на футболния клуб?
Опровергайте слуховете или ги потвърдете.
Футболната магия за един сезон в А група ли беше?
Г-н Гайтански, не се отказвайте от „Арда 1924“? Вашето „футболно дете“ може да постигне нещо забележително в България, в Европа.
Футболна Европа ще говори за вас!

От хилядите фенове на „Арда 1924“


24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/8/20 11:38

    abe hora za6to da se otkazvat nali prezidenta injiner petar pe6ev e zad otbora kakvo samo gaitanski govorite vse edno pe6ev 6te ostavi otbora stegnite se horata ne sa prosti gradqt bavno no slavno

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/8/20 13:43

    От кои фенове е това писмо, решил някой да пише и вие му давате трибуна. Всички спортни сайтове ви копират, раздор ли се опитвате да правите. Родопи не ви е срам, надявам се, че няма да ми изтриете коментара, кажете кой стои зад това писмо..

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/8/20 13:50

    Мечтите са безплатни. Горчивата истина е, че отборът на "Арда 1924" го чака съдбата на Левски. Сгрешен е моделът за развитие на BG футбола.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/8/20 14:50

    Няма пушек без дим. Има нещо ,което буни умовете и страстите человечески. Редно е да има официална информация с опроворжение на слуховете или .....дошло е време да си кажем:"Чао Гергино. Аз бях дотук. оиграх си малко с играчката. Искам нова.." Пък и нали има журналисти? Да ходят, да питат и да предоставят информацията на читателите. Щото да даправиш "копи"-"пейс" е лесно...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/8/20 15:21

    Г-н Вълк, ти баща, ти майка! Моля те недей изяжда агнето "Арда"!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/8/20 15:22

    Той Гайтански достатъчно даде, ама какви ги насътвори Стаен Белчев. Ами звездите от чужбина? Под парите останаха, а нищо не направиха.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/8/20 15:24

    той Гайтански от месеци е спрял финансите

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/8/20 15:32

    Гайтански сключи споразумение за боклука и се отказва човека. Взе си своето

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/8/20 16:14

    Кмета и партията ще спонсорират отбора

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/8/20 18:12

    Браво на момчетата, че бият тревога докато не се е обърнала каруцата. Гайтански да каже ще финансира или не, за да се търси спасителен вариант. За футбол в А група трябват много пари. Дано Гайтански размисли.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/8/20 22:05

    Като стане спонсор ENKA - може!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен22/8/20 02:25

    Шашнат съм от това писмо, не вярвам че всичко приключва за нас.
    Само Арда.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен22/8/20 16:28

    Para bitti aşk bitti

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен22/8/20 17:40

    Браво на Бейтулата

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.