Настроение за голям мач има. Поне на трибуните на стадиона в парк „Простор“ в Кърджали на 15 август ще е „върха“.
В първия кръг и „Арда 1924“, и „Левски“ показаха, че играта им е за „средняци“ в Първа. На нас, кърджалийци, ни отива, да му мислят столичните „сини“. Но пък дано се получи „ниво“ и на терена.

Футболните фенове в Кърджали къртят обстановката с остроумни хрумки, особено тези, които коментират футболните дописки в 24rodopi.com.
„Ще `одим на Дербито на ДПС в Бастиона на Доган. ДПС 1 срещу ДПС 2“, категоричен е един от тези, които не са пропускали мач на „Арда 1924“ през миналата година на „домакинския“ стадион в Пловдив.
Всеизвестно е, че „Арда 1924“ е на бизнесмена Румен Гайтански – Вълка, а казват, че идеята за рестарт на футбола в Кърджали първо узряла в главата на почетния председател на ДПС Ахмед Доган и той я споделил с приятеля си.
За ДПС-2 във футбола фенът вероятно прави връзка с 500-те хиляди лева на депутата Делян Пеевски, с които „Левски“ бе спасен от фалит. Казват, че народният представител от ДПС продължавал с помощите за „любовта на народа“.
В тази връзка друг „спец“ смята, че „под козирката на стадиона ще има много ДПС и по-малко футболни деятели“! Ще видим.
„Ще вкараме „тройка“ на единствения отбор в Първа лига с един голям палячо в редиците си и още един голям палячо в проекто състава“, това пък е анализът на друг, който ще вее син байряк на „Арда 1924“. Относно проекта-палячо почти сигурно става дума за Валери Божинов, който се натиска да бъде приет в „Левски“, но едва ли президентът Наско Сираков ще допусне това. Колкото да титуляра „голям палячо“, не е изключено това да е акционерът без пари Тити Папазов.
Нейсе, преди мач на феновете е позволено да повдигат настроението с думи-крошета, а и да зареждат на спортен подвиг любимците си.
Думи не пестят и тези, които смятат, че футболът е игра на 22-ма серсеми, които тичат подир топката. „Егати и осветлението. Лампите са настроени в режим „Мене гледа, тебе вижда“. Не знам дали на терена светлината е достатъчна, ама в моята спалня е артък много“, коментира кърджалиец, който живее на улица „Стадионска“. Приемателната комисия не смята така.
Въобще, във въздуха на Кърджали мирише на футбол от класа.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/8/20 10:14

    не правете реклама по повод и без повод на ахмед доган - агент сава. и Д пеевски - шиши.
    трябва да се призовава за затвор на двамата а не пиар

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/8/20 10:41

    Дпс1:Дпс2=2:2

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/8/20 10:43

    В такъв случай ДПС-3 е Ловешкият Литекс който се премести в София на мястото на Цска,защото един от собствениците е в ръководството на Дпс в Смолян...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/8/20 11:46

    Това означава ли,че мача е уговорен(Х)...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/8/20 15:18

    Арда ке падне от Левски с 2 на 1.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/8/20 19:38

    Мача е гол гол и над не сигурно за хикс но това е макс за Арда

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.