"Еееее... Бойко Борисов оглави протеста срещу себе си“. Това бе първият коментар на Слави Трифонов за днешното обръщение на Бойко Борисов, който поиска нова Конституция и Велико Народно събрание, и обеща да подаде оставката, ако парламентът насрочи дата за тяхното провеждане на избори за ВНС.
По-късно лидерът на „Има такъв народ“, която партия вече е сред трите водещи в България, написа в профила си във Фейсбук: "Днешният ход на Бойко Борисов е като да играеш шах с каратист – ти местиш фигурите, а той рита дъската“.
Трифонов казва още:
„Всъщност и на децата е ясно, че Бойко Борисов се е вкопчил във властта като удавник за сламка и прави всичко възможно, за да организира той следващите избори. Каквито и да са те. А истината е следната:
- за прилагането на решенията от провелия се референдум през 2016 година не е необходимо Велико народно събрание, а обикновено Народно събрание.
- за спирането на корупцията и налагането на почтеност и справедливост в съдебната система не е необходимо Велико народно събрание, а обикновено Народно събрание.
- за ограничаването на правата на главния прокурор не е необходимо Велико народно събрание, а обикновено Народно събрание.
- а ако е необходимо Велико народно събрание, не бива да го свиква министър-председател и правителство, и парламент, които тотално са загубили народното доверие.
Така че изводът е прост и ясен:
- оставка на това правителство, служебно правителство и предсрочни избори!“.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/8/20 16:45

    Точно така , удавник ,хванал се за сламка

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/8/20 18:18

    Шушумиго ти сега се сети скрий се някъде......Или ....учи се как се удря право в десятката от Бате БОЙКО

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/8/20 18:23

    Бягай в друга държава какво търсиш още тук в България Нали викаш че няма такава държава боклук

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/8/20 20:34

    Хайде, че на Бай Ставри търпението му се изгуби вече. Чака с нетърпение скъпи гости.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/8/20 22:39

    Orezilyavane i omaskaryavane na dirjavata idva red na tsiganite ste stanat Ministri v nay skoeo vreme ama zaslujavate si go!!! Ercan

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/8/20 08:33

    Слави сменяй си координаторката в Крумовград докато е време.Тя няма да изкара и 50гласа на изборите.Нейната цел е да стане директор на Автото и да уволни всички други учители, които не са с нея.Ако това ви е политиката, пак нищо ново под слънцето.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/8/20 10:31

    Циркаджията да си гледа шоуто, нагледахме се на шоута в политиката , няма нужда от нови клоуни .Стой си където ти е мястото пореден палячо марионетка

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен15/8/20 19:55

    Славчо няма за теб строеж в градинката пред Японския хотел в София а вече няма и да има от батьо

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен15/8/20 20:21

    gerberastite obijdat slavi shtot znaqt che im doide kraq septemvri sofiq shte e palna togava shte ima metej

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/8/20 23:01

      Хйхах пълна 1 % малоумници блокирали София ходете си при водещия стига сте шумяли и не метеж ами затвор ще има за всички анархисти платени

      Изтриване
  10. Анонимен16/8/20 10:19

    Слави-чалгата в момента е охраняван от цял взвод мутри.Колко ли ще трябват ало го вкарате в парламента.Уважаема редакция поне този път ми пуснете поста.Ако БСП искат да ги има,то Кирил Добрев и Корнелия Нинова трябва да стоят далече от ръководството на партията.Да си помислиш да гласуваш за Мая Манолова,Цв.Цв.,Кор.Нинова,Слави-чалгата значи имаш някакво заболяване.Ако пък гласуваш,значи си неизличимо болен.Предварително благодаря на редакцията,че не ме изтри.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.