Областният управител на Кърджали Никола Чанев прие директора на ОД на МВР старши комисар Щерьо Милчев, който пое ръководството на дирекцията точно преди два месеца. Двамата обсъдиха актуалната оперативна обстановка в региона и постигнатите добри резултати в противодействието на битовата престъпност, наркоразпространението и контрола на движението по пътищата. С оглед на продължаващата извънредна епидемична обстановка във фокуса на разговорите бяха ангажиментите на полицията по отношение на мерките за безопасност на обществени места и спазването на карантината, както и организацията на работа в звената „Български документи за самоличност“, които обслужват граждани от чужбина. Специално внимание на срещата бе отделено на пътната безопасност и мерките за сигурност в началото на новата учебна година, която започна присъствено и при ограничения за достъп до училищните сгради.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.