Уникално яйце-гигант се появи в домашното стопанство на Емине Дурмуш от ардинското село Млечино.
„Имам млади кокошки и една от тях е много продуктивна, но за първи път снесе голямо яйце, което тежеше 150 грама и бе с два големи жълтъка“, сподели Емине Дурмуш.
Гюнер ШЮКРИ,  Ардино

24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/9/20 10:33

    Един от водещите другари от БСП не беше ли от този край

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/9/20 11:03

    Mlechinci sravnili li sa iaiceto s iaice ot terasta na vuzrojdenski blok che pishat a a ? Vidiahte ni domatite da ne govorim za terasnata produkcia .. . . ..

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/9/20 13:55

    Направила го е от любов към петела.За да му покаже,колко е по-различна от другите.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/9/20 19:00

    10.33 Да, Назми Мюмюн

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/9/20 19:02

    Тая кокошка пък за един рекорд гъза ще си разцепи

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/9/20 21:10

    Ах Гюнер ах кокошките снасят кравите дават мляко в градините има тикви брезата върху дувара всяка година я снимаш жив и здрав да си ама това не е новина батка.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/9/20 04:46

    Еее и ако това е новина................, като чели по селата за първи път виждат кокоши яйца с два жълтъка. Петела направил два бързи удара 😁.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.