След онлайн правителственото заседание в сряда, което се проведе на 2 септември на фона на най-масовите протести срещу властта това лято и ескалациите на напрежението, днес премиерът Бойко Борисов обяви две лоши новини, но не коментира арестите на протестиращи и пострадали полицаи и граждани.
Министър-председателят инспектира с джипа си ремонта на Околовръстното в столицата и във Фейсбук заяви:
“Две са лошите новини от последните дни - падането на брутния вътрешен продукт в света. Огромни щети търпят икономиките - 32% в Щатите, - 20 % за ЕС. Още по-лошата новина, че заболелите от COVID-19 в Европа се върнаха от нивата от март месец, което означава, че няма никакъв шанс в следващата година икономиката да тръгне".
Премиерът Борисов подчерта, че и икономическите, и финансовите мерки в подкрепа на бизнеса продължават да работят и изтъкна и добрата работа на медицинските и здравните ни служби. „Пак продължаваме най-добре в Европа да управляваме пандемията. Без да усещат хората психическо натоварване - всичко работи, няма един сектор, който да не работи в момента, за разлика от Европа. И показателите са ни пак от най-добрите“, заяви министър-председателят. Борисов припомни, че продължава спада на икономиката в световен мащаб и предстоят най-тежките месеци.
По време на огледа на новия участък по Софийския околовръстен път премиерът Бойко Борисов изрази удовлетвореност от работата на строителите. „Така изглежда провалена държава. Искам да ми покажат какво са направили те за 30 години. Оставям на хората да преценяват“, коментира Борисов. Премиерът подчерта, че с изграждането на трасето ще се пътува изключително бързо от „Младост“ до магистрала „Тракия“. „Виждате и в събота, и в празници строителите работят, а бяха само две платна. Това е само за 30 дни работа“, посочи министър-председателят.
Движението по Южната дъга на Софийския околовръстен път ще бъде възстановено до 10 септември. Участъкът се разширява в две платна с по 3 ленти за движение в посока, средна разделителна ивица, разделителни ивици между локалите и директното трасе, 2 локални платна и тротоари. С новото трасе на Софийския околовръстен път ще се осигури връзка между автомагистралите „Струма” и „Тракия”, ще се улесни транзитният трафик от АМ „Европа“ и връзката с граничните пунктове с Турция и Гърция. Инвестицията е за 142,7 млн. лв. и е от републиканския бюджет.
24smolian.com
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

21 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/9/20 13:31

    Скоро Бойко Борисов ще построи магистрала до планетата Марс,където ще се изнесем целият български народ.Ние сме извънземни и Земята не заслужава нашето присъствие,ще търсим нови светове под мъдрото ръководство на нашият Лидер и Баща-Бойко Борисов!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/9/20 17:05

      А твоите нещо построиха ли бе умен и красив еднопроцентов трол когато построят тогава Батьо наистина ще построил и до Марс !!! Лумпенчак !

      Изтриване
    2. Анонимен5/9/20 20:30

      Мършо герберска нашите построиха България,която твоя Батъо в момента краде и си пълни чекмеджето.А процентите ще ги броим на избори проведени по нови правила и тогава Винету няма да ти помогне мършо!

      Изтриване
    3. Митхат Салим6/9/20 00:03

      Пуснете те ми отговора до този индианец на Винету.Значи тиквеника може да ме обижда,а аз не мога да му отговоря.Заставам с името си .Митхат Салим се казвам и държа да ми пуснете първият отговор и нека тази герберска мърша да застане с името си.

      Изтриване
  2. Анонимен5/9/20 14:12

    asfalt pasha duma pasha bahche :)

    ОтговорИзтриване
  3. Революционер5/9/20 14:14

    Този кога ще слезне от джипа и крайно време е да облече карирания костюм и да трши чакъл в централния
    ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА и никога повече Робствони Геноцид от крадливи,корумпирани КАЛИНКИИИИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИИИ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/9/20 15:12

    Колега абе Боко може да построи магистрала до планетата МАРС ама след това трябва да се ремонтира с парите на народа. Факт магистрала "Тракия" от разклона за гр.Стара Загора до разклона Кабиле или до Бургас на 6 години почти навсякъде в кръпки от ремонти с парите на народа. Факт. Пътувайте и ще видите за да се убедите. А за скоростта с която ще си карате автомобила си или ще пътувате да не говорим. 21-век. Хитлер под негово разпореждане беше направил бетонови магистрали още през 1934 г. в Германия и ги имаше докато имаше още ГДР и скоростта беше по-висока от тази на магистрала "Тракия" това беше през 1974 г. когато бях там. Е при тях така се строи. Миналата година в Турция беше пусната магистралата от Истанбул до Имир 550 км. Представете си ако там се крадеше какво щеше да се случи.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/9/20 16:13

    БРАВО НА ПРЕМИЕРА

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/9/20 16:15

    Той добре че ти си премиер да направиш магистралите в България никой друг Досега не предприе такова огромно строителство както на метра на детски градини училища след време това всичко ще се помни и ще се пише в историята на България

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/9/20 16:18

    Strahlivec s muskuli...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/9/20 16:20

    Бате Бойко каквото и да правиш ние българите сме долни когато някой прави нещо смислено добро завистта е много голяма искаме този човек да пропадне за съжаление това сме ние долно племе сме

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен5/9/20 16:21

    И бъди жив и здрав до следващите избори сигурни сме че пак ще и спечелиш Ти си роден само за това да управляваш ти го доказваш за пореден път

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен5/9/20 16:22

    На муньо хич не му обръщай внимание Той е изперкал тотално

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен5/9/20 16:23

    Г-н борисов,ти въобще не си в час или се правиш на такъв,до кога ще продължаваш да се возиш в джипката и да говориш глупостиЗащо продължаваш да заблуждаваш народа с празни приказки а не говориш за действителната обстановка в страната.Защо ми говориш за БВП на Америка а дума не обелваш за протестите,за далаверите на герб,за младите дето бягат,за пенсионерите за мафията с която е сраснала герб и куп куп други неща До кога до кога

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен5/9/20 19:51

    Този го е страх да слезе от джипа и да се отдалечи от охранител ите! До кога ли? А бил премиер!!! Строителен надзорник!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен5/9/20 19:52

    Спокойно, бре! Днес е почивен ден, не се напъвайте толкова да хвалите вожда, може да не ви го платят тоя ден.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен5/9/20 21:02

    Когато фактите говорят за калпава политика и боговете трябва да мълчат. Много го харесват и възхваляват само 1 200 000 избиратели. Що не питате останалите близо 5 000 000 избиратели какво е тяхното мнение. Обещаха 300 лв. мин. пенсия, но нищо. трябваше на хората които получават над 1 200 лв. да освободят тавана пак нищо. Колко много хора като мен които честно са работили защо не ни платиха извънредният труд и да ни признаят трудовият стаж. Или за някои може а за други не може. Това от ЕС може да се случи само в Р. България. Явно ни очакват още по-добри висини както казваше другаря Тодор Живков, че един ден луканките ще висят по дърветата. Да ама не. Нека доволните да приказват по малко защото колелото на историята се върти.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/9/20 12:22

      ela i ti specheli izborite sled 6 meseca! jelaia ti uspeh i mnogo lubov!

      Изтриване
  15. Анонимен5/9/20 22:19

    Доживотен за сикаджията,който превърна полицията в мутри.Тази полиция в Бойоландия няма нищо общо с въспитаните,образованите,колтурни полицаи в ЕС.много сме далече но това е заради МУТРИТЕ.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен7/9/20 08:40

    Главното е,че кадровата политика се прави от некадърници.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.