Родителите: Бяхме купили тортата, искахме да я изненадаме!

Убитата от водач на камион в Бурса Еда Мюдюроглу е щяла да навърши 20-години само два дни след инцидента. Това разкриха за 24rodopi.com близки до почерненото семейство, родом от Момчилградско.
Както вече писахме, изселничка от България загина при нелепо произшествие в „столицата на изселниците“ в Турция-Бурса. Трагедията с Еда Мюдюроглу е станала на 29 август. При маневра на заден ход товарен автомобил притиска Еда в стена и я убива на място. Младата жена приготвила ашуре и тръгнала към дома на дядо си, за да му раздаде за празника.
Водачът на микробуса изгубил контрол при маневрата. Шофьорът избягал от мястото на произшествието. По-късно бил задържан. Срещу него се води разследване.
На 30 август Еда била погребана в Бурса. На 31-ви пък щяла да навърши 20 години.
Родителите дори купили торта с надпис „Еда е на 20 години“. Искали да я изненадат като отидат на кафе, а в заведението поднесат сладкиша.
Семейството иска най-тежкото наказание за водача. Твърдо е убедено, че ако шофьорът не бе избягал от мястото на произшествието, а бе помогнал, момичето можеше да оцелее.
Еда е учила за фелдшер, мечтата й е била да се бори с Ковид-19, да спасява животи...
Бащата и майката на момичето са от момчилградските села Птичар и Багрянка.
На снимките:
-Камионът и убитата Еда
-Погребението на момичето
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/9/20 19:49

    Браво на редакцията те такива неща пускайте какво ми трябва улични кучета ги пускате само и само да се нервираме безтова жената гледа 2 във двора . Лека и пръст на момичето мойте съболезнования на цялото семейство

    ОтговорИзтриване
  2. Мн жалко, толкова млад човек, съболезнования на семейството, но защо е минала зад камиона, няма начин да не е работил двигателя, габарите са около 3м.и нещо, трябват 3 крачки за да минеш,всякак ще мине ако не работи двигателя,а ако е работил риска не е оправдан но какво значение вече има, в този случай няма,в ситуации с риск за живота не залагайте на правото си,а на инстинкта за самосъхранение, какво значение има че сте прав като не сте жив!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/9/20 23:47

    Allah rahmet eleysin

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/9/20 08:06

    Жалко за момичето.
    Шофьора ако не е избягал можел е да спаси момичето, затова шофьори никога не бягайте, с помогнете с каквото можете.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/9/20 08:12

    Allahim rahmet eylesin
    Mekani cennet olsun
    Yakinlarina sabir

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/9/20 08:37

    Allah rahmet eylesin

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/9/20 11:01

    Вървейки по улицата,виждам много хора гледат телефоните си.и са спокойни.даже и на зебра съм виждал.без да се оглеждат.зяпат.по.джиесем.ите

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/9/20 14:13

    Жалко за Момичето,Алах рахмет ейлесин,Там шофьорските книжки се взимат от касапите,Няма ред,няма закони, никой не спазва правилата,От % 75 хората не знаят знаковете,за какво служат.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.