Много мускули пристигат тази събота в града край Арда. Кърджали ще е домакин на спортно-развлекателното шоу Крале на силата.
Фитнес гуруто и риалити звезда Киро Скалата е подготвил подарък за всяко дете и възрастен, ако направят по една серия от леки упражнения с тежести.
На паркинга на строителен хипермаркет Васмар от 11 часа са поканени всички зрители на Кърджали. В този празник на силата и красотата ще се включи и отбор от атлетични красавици, предвождани от републиканската шампионка по скокове във вода и дъщеря на Скалата – Нинка Вълчева. Мускули ще демонстрира многократният републикански и балкански шампион Орлин Стоянов. Музикална програма е подготвила мениджърката на проекта MISS FITNES MODELS NIKKA. Бизнесдамата и модел Мария Маринчешка ще е технически секретар в надпреварата на лежанка, набирания и кофички. Тя ще следи за първите трима в класирането, за да получат големите награди.

През миналата 2019 година в турнето се включиха над 1000 участници от цялата страна, а шоуто бе наблюдавано от многохилядна публика. Бяха раздадени награди за 50 000 лева, а шоуто бе подкрепено от над 25 електронни медии, вестници и телевизии.  Шоуто е с 20-годишна история и стартова сцена на имена като Митьо Крика, Любо Лежанката, Ан Джи, Катрин Вачева, Йовко Тихов, Ани Лозанова, Анита Мейзър, mr Olуmpa Natural Антон Големанов и много други.

Наградите са осигурени от протеинови вафли Fit Spo, книги от AMG Publishung, пуканки от American Popcorn Company, алкална вода Kangen, козметика и хранителни добавки Naturpharma, подаръци от винарска изба Terra Tangra, хранителни добавки Fortex, Raider - българската марка майсторски инструменти. Екипът пристига с американските лимузини на Limos.bg и ще бъде настанен в хотел-ресторант Garden. Спортни уреди и тежести за събитието осигуряват Fitnes Club Body Sport.
ЛЕЖАНКА         ГОД.      МЪЖЕ     ЖЕНИ
КАТЕГОРИИ     

1. ДЕЦА :            4-7            4 кг          2 кг

2. ДЕЦА :            7-12           7 кг    4 кг

3. ТИЙН :           13-20          40 кг   20 кг

4. ВЪЗРАСТНИ   21-40         60 кг   20 кг

5.ВЕТЕРАНИ:    41- 65          40 кг   20 кг 

6.ТОП ВЕТЕРАНИ : 65 +      40 кг    4 кг

7.НАБИРАНИЯ и КОФИЧКИ-няма възрастови категории
 24rodopi.com
Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/9/20 21:07

    ще се изкъртим, най-после нещо свежо в това скучно лято

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/9/20 15:38

    Маските задължителнили са, дистанция щте се спазвали, дезинфектанти ще имали,Или ще вдигаме щангите всички заедно.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.