„Мафията в момента иска да свали правителството - хазарт, контрабанда, всички са на улицата срещу нас. Това ми дава основание да считам, че не трябва да се дава оставка“, коментира министър-председателят Бойко Борисов. ”Искат оставка, но не знаят какво да се направи. При нас хубавото е, че не говорим в бъдеще време, а в настояще“, добави премиерът, който днес посети възстановителния център за деца с онкохематологични заболявания в община Костинброд. Премиерът изтъкна, че правителството продължава да работи активно. „Затова толкова ги дразним - другите няма какво да покажат“, отбеляза Борисов.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/9/20 13:25

    Кой е мафията?Протестиращите млади хора или тези които ни управляват от 12 г.?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/9/20 20:07

      Че те останаха ли младите хора на протеста

      Изтриване
  2. Анонимен9/9/20 13:26

    Това да не е първоаприлска шега? Това ли успя да измисли ? Е наистина няма такава държава.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/9/20 14:24

    А защо с Гешев не смеят да отидат до Брюксел като ги викат, утре пак ги викат ще видим дали ще имат смелоста

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/9/20 14:42

    Бойко Борисов и Иван Гешев са поканени утре в Европейския парламент на нов дебат за върховенството на закона в България. Те бяха призовани и преди 12 дни, обаче не отидоха. А после от прокуратурата излъгаха, че те били организирали срещата. А от ГЕРБ пък излъгаха, че българското правителство било получило подкрепа. И сега, уважаеми сънародници, става много интересно.
    Борисов и Гешев ще отидат ли утре или пак ще изпратят някакви „калинки“?
    Защото в крайна сметка България е пълноправен член на Европейския съюз и има правила, европейски разпоредби и договори, и България не може да бъде ограден двор, собственост на Борисов и Гешев.
    И ако тук Борисов и Гешев правят каквото си искат, дали могат да правят каквото си искат на ниво Европейски съюз?
    Ех, колко интересни въпроси, които ще получат своите отговори още утре. И тук искам да направя един извод: добре че влязохме в Европейския съюз, че да има още една инстанция, на която да се надяваме да подпомогне законността и справедливостта в нашата Родина. А дали е само надежда - ще разберем много скоро…




    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/9/20 14:56

    Нагъл безсрамник който обижда народа.

    ОтговорИзтриване
  6. По голяма мафия от ДПС, БСП и ГЕРБ има ли ?

    ОтговорИзтриване
  7. Крадлив СУДЖУУУУК9/9/20 16:35

    Улицата и Революцията ясно и точно каза ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА и нов народен съд за крадците на милионииии-милиардиииии,убийците на собственото си стадо..определени КАЛИНКИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИ си трупат пачки от евра,долари,марки,марсоански валути докато мизерното бг стадо едвам диша и оцелява от днеска за утре

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/9/20 16:52

    Спомен за 09.09.1944г.

    – Ти фашист ли си, бай Димитре?

    Изправяйки се и гледайки Кръстю Андонов право в очите, той каза високо и ясно:

    – Да. Щом всички тук, които съдите са фашисти, значи и аз съм такъв. Гордея се, че в този момент се намирам между тях, а не между вас! Всички те са добри и честни хора!

    В залата настъпи оживление, а съдиите свъсиха вежди. Неговият съселянин Иван Гулев, в качеството си на съдия го запита:

    – Ти, бай Димитре, какво разбираш под думата фашист?

    – До момента на моето арестуване аз не я знаех тая дума и никога не бях я чувал. Преди да дойдете вие на власт, никой на никого не викаше фашист.

    Но когато дойде на власт вашата партия, разбрах, че аз и много други хора сме фашисти. Така ни именуваха онези, които казваха за себе си, че са комунисти. Вие, откакто взехте властта, започнахте да делите хората на фашисти и комунисти, а след както не съм комунист – значи съм фашист.

    Според вашите разбирания, фашисти са тези, които са добри стопани, не пиянстват, не крадат, не закачат чуждите жени, а работят от тъмно до тъмно.

    А комунисти са тия, дето не им се работи, които крадат и пребиват имотните, за да им вземат имота. Те нямат нищо, защото никога през живота си не са работили. Те са тези, които псуват, бият, пиянстват и викат „Смърт на фашистите!“

    С тези думи бай Димитър си подписа присъдата. Неговото прочувствено слово предизвика такава ярост в състава на съда, че всички започнаха да жестикулират срещу него, а пияният прокурор Стайков изрева:

    – Смърт за това Михайловистко куче!

    При такава „делова“ обстановка се провеждаха заседанията на „народния“ съд в Неврокоп…

    Откъс от автобиографичната книга на Никола Шайков „Пътят“.

    Никола Шайков от село Делчево е бил близък съратник на водача на ВМРО Иван Ми­хайлов. Шайков успява да се спаси от комунистическите куршуми, кирки, лопати и напалени варници, като емигрирал в Канада. В своята автобиографична книга той описва целия си живот, включително и процеса срещу него след окупацията на България на 9 септември 1944 г.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/9/20 16:52

    Доживяхме толупите да бъдат мафия. И не трийте това което е истина.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен9/9/20 17:18

    От вас по-голяма мафия Няма!Краси Черничкия е тръгнал да уволнява хора,които протестират срещу правителството! Оставка! Позор ! Не ви ли е страх от господа! Хунта!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/9/20 17:19

    Как не го е срам да казва такива работи за обикновените хора от народа. След като съм работил и имам приравнен трудов стаж 53 години да бъда мафиот. Не ми признаха извънредният трудов стаж за толкова години и не ми ги платиха. За това ли съм мафиот. След като имах телково решение и му беше изтекъл срока трябваше да чакам три години и половина за ново в ТЕЛК-Кърджали защото в другите градове се чака не повече от 3-4 месеца. За това ли съм мафиот. Нямам думи.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен9/9/20 18:10

    Браво БОРИСОВ Точно така си е

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен10/9/20 00:05

    Ееех 14:42 язък за барута ти не знаеш ли че сега са на мода фалшивите новини.....

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен10/9/20 08:41

    ОСТАВКА ! ВЕДНАГА!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.