Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева поздрави учителите и учениците от област Кърджали по повод първия учебен ден и им пожела здраве, дръзновение и много нови постижения.
През миналата учебна година Вие доказахте, че можете успешно да се справяте с предизвикателствата, пред които ни изправя нашето динамично време, че сте готови смело да експериментирате и да преодолявате трудностите, посочва Цвета Караянчева в поздравителния адрес, изпратен до всички училища в областта. Нямам съмнение, че първият учебен ден ще бъде за всички Вас зареден с много емоции, с празнично настроение и с вълнуващи мигове от дългоочаквани срещи със стари и нови приятели, защото съм сигурна, че през изминалите месеци Ви е липсвал живият контакт със съучениците и  учителите, обръща се тя към учениците.
В учението, както и в живота, препятствията и изпитанията стимулират въображението и разкриват неподозирани възможности и таланти, отбелязва председателят на парламента. По думите й ние за сетен път се убедихме, че днес повече от всякога качественото и модерно образование е неразривно свързано с високотехнологичната епоха. Вашето поколение, което успешно развива своите умения в дигитална среда, ще гради утрешния свят, бъдете готови за тази отговорна мисия, подчертава тя.
Цвета Караянчева се обръща и към учителите, като ги уверява, че тяхната всеотдайна грижа за нашите деца, всекидневните им и нелеки усилия да обучават и възпитават бъдещите достойни граждани на България, не остават незабелязани. Вие винаги ще срещате благодарността на всички нас – на родителите и на жителите на Кърджали и региона, заявява председателят на Народното събрание.
Не забравяйте, че за авторитета на училището и на нашия край на Родината винаги ще се съди по успехите и постиженията на младите хора. Където и по света да се реализират, те винаги ще помнят Вашите имена, учебната стая от която са тръгнали, училището, в което са чули първия звънец, пише в поздравителния адрес Цвета Караянчева.
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/9/20 12:47

    Г-жа Караянчева,вярно е това което казвате.Те,протестиращите над два месеца точно това и заявяват, "Ние сме млади хора и искаме сами да си изградим бъдещето" .Ни вие с ББ не искате да дадете тази възможност на младите.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/9/20 15:40

    to4no taka tqhnoto pokolenie 6te ispla6ta va6te krajbi do kraia na jivota si

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/9/20 15:56

    Младите хора завършили висшето си образование в чужбина или в България с магистърски или докторски титли имат многократно повече знания отколкото управляващите в момента. Знаят по няколко чужди езика. Имат контакти с водещи фирми или президенти на корпорации както в Европа, Америка, Русия и други континенти. Тежат си на местата където работят и живеят. Най-вече имат авторитет. Ще видите като дойдат младите и поемат управлението на властта къде ще закарат страната и икономически и политически. Голяма част от тези които са в чужбина ще се завърнат в страната си. Ще изработят нови закони защото сегашните почти не вършат никаква работа. Страната има ресурси. Трябват кадърни политици които обаче да бъдат контролирани от народа не назначавани от управляващата партия.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/9/20 09:22

      Искрено се надявам на това!!!

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.