Опашки за паспорти вече няма, трафикът се нормализира, Кърджали се стопи до официални статистически параметри. Трудовият сезон започва, а изселници и гурбетчии в Западна Европа поеха на път. Изпратихме ги заредени със спомени, пълен „дневник“ с подвизи в социалните мрежи, но и с… кашони марков алкохол, стекове цигари, буркани и какво ли още не.
Въпреки затворената граница с Гърция, търговци отчетоха добър летен сезон. И сватби имаше, и купони, и високи обороти.

Гурбетчийски багажник

Какво има в него? Един кашон уиски, един кашон ракия, един с мастика. Няколко стека цигари. Задължително, споделя кърджалиец, от новите „германци“. Категоричен е-така тръгват всички.

Пазаруването


3000 артикула, най-богат избор на алкохол, цигари, пури, цена без никаква конкуренция. „Добро качество на най-ниски цени“-слоганът на веригата, който се припокрива с мнението на хиляди клиенти в Кърджали и региона, които припознаха магазина като „двигателя“ за купона, семейния празник, дори сватбата. Причината, поради която веригата вече разполага с втори обект в областния град. „Аванти“ стъпи сериозно в града край Арда, а магазините са първи в списъка, когато стане дума за зареждане за семейния празник, за пътуване зад граница.
Двата обекта са специализирани в продажбата на алкохол, безалкохолни, захарни изделия, тютюневи изделия, а отскоро и хранителни продукти от първа необходимост.
„Аванти“ има 70 свои обекта в цялата страна. Двете търговски единици в Кърджали обаче са единствените с работно време от 7 сутринта до 1 часа след полунощ и до 2 часа през уикенда. Единствените търговски обекти, които предлагат и доставки до дома.
Телефонът за поръчки в рамките на работното време е 0879 910 018. „Свършва алкохолът, цигарите, безалкохолното, вдигате телефона и нашият персонал ще ви информира за всичко, което търсите с цени и дори препоръки, услуга, която до този момент нито един търговец не е извършвал до момента“, споделят от екипа на „Аванти“.

3000 са артикулите в двата магазина.

Всички марки цигари, целият набор и клас от алкохол. Само бирата е над 30 вида-българска, белгийска, холандска, британска, германска, чешка… „Аванти“ е и единствената точка в областта, предлагаща IQOS. Там може да се закупи устройство за бездимни цигари, да се замени устройство, да се снабди с аксесоар за него.
Цените на марковия алкохол пък са без конкуренция дори от големите хранителни вериги, с които разликата в цената на квалитетните питиета достига до 20 лева. „Аванти“ предлага уиски дори за най-изтънчените ценители-за подарък, за повод, за скъп човек. Ниво на класата, което никъде в региона не може да бъде закупено.
Двадесет са различните видове пури, а асортиментът ще се обогатява още повече заради нарасналия интерес от страна на кърджалийци.

„При нас цените са складови, с тази разлика, че се купува на дребно.

Все повече обаче ни търсят за семейни тържества и дори сватби. Купуват се маркови напитки с кашони“, споделят от екипа.
От февруари магазините в Кърджали предлагат и храни от първа необходимост. Съвсем скоро клиентите ще могат да пазаруват и млечни продукти.
„Цена, качество, без конкуренция“, категорични са в „Аванти“.


24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/9/20 13:36

    Виждате кого изпратихме.Както каза Тиквун , лошият човешки материал.Оправиха си зъбите тук , че там не могат Направиха сватби , че там е по-скъпо.И за тръгване си купиха и алкохол, че там се стискат.Бог да пази България!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.