Речено - сторено! Обновената спортна площадка в Джебел вече е факт. Кметът Неджми Али, в компанията на малките футболисти от детския отбор в града, преряза лентата на чисто новото футболно игрище. След това пък даде началото на мача с първа топка от центъра.
Обликът е изцяло променен, без ни най-малка следа от предишното състояние на площадката. Целта е децата в родопското градче да спортуват в модерна среда.

„Тази спортна площадка, която реновирахме почти изцяло, е предназначена за децата от местния отбор по футбол. Те провеждат своите тренировки тук. Тя беше в много окаяно състояние, сега е с нова настилка, с противоударни стелки, за предпазване на децата от наранявания“, каза Неджми Али след откриването на площадката.
А малчуганите, освен ново игрище, вече имат и нов треньор. Целта е да се даде тласък в развитието на спорта.

„Това, което искам да споделя е, че имаме вече нов треньор, който ще се занимава с децата и юношите. Няма да имаме отбор мъже засега. С течение на времето обаче, ще инвестираме в нашето младо поколение. Надяваме се да имаме занапред и наши местни футболисти, които да стигнат дори до националния отбор“, коментира още кметът на Джебел.
Новата визия на спортната площадка е част от цялостната стратегия за развитието на общината, която, както изглежда, се променя с всеки изминал ден.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.