Очаквано Лятиф Расим бе избран за председател на общинската организация на ДПС в Кърджали за следващите три години. Той бе единствен кандидат за поста. Получи подкрепата на 221-те делегати на 10-ата редовна общинска отчетно-изборна конференция на ДПС-Кърджали, която се проведе в салона на театъра в областния град при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Както 24rodopi.com писа, очакваше се днес за лидери на ДПС в Кърджали и Джебел да бъдат избрани Лятиф Расим и Сейфи Мехмедали.

Гости на форума в Кърджали бяха зам.председателят на ДПС и кмет на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис, областният лидер на ДПС и кмет на община Ардино инж. Изет Шабан, народните представители Адлен Шевкед и Ерол Мехмед. Тук бяха още кметът на община Черноочене Айдън Осман и председателят на Общинския съвет в Момчилград Ерсин Юмер.

„Искам първо да ви благодаря за единодушната подкрепа. Основната ми цел, като  председател на общинската структура на ДПС в Кърджали, ще бъде да запазя това единство и съгласие, което виждам тук в тази зала“, заяви Лятиф Расим, непосредствено, след избирането му на ръководния пост. Преди това той представи обширен отчет за дейността на общинската партийна организация. „Въпреки трудностите, ние спечелихме всичките 4-ри избори, които се проведоха по време на изминалия период с убедителни победи в един много труден и решаващ за партията ни период. Благодаря ви, че бяхме единни и сплотени. Убеден съм, че това ще продължи и ще бъде гарант за демократичността и неделимостта на ДПС в община Кърджали. Няма да позволим да ни разединят,  а ще продължаваме да сме заедно. Успехът винаги е гарантиран, когато сме заедно“, заяви в края на своя отчет Лятиф Расим.

В своето обръщение към присъстващите в залата зам.-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис заяви, че Лятиф Расим е поел общинската партийна организация на ДПС в един много труден момент. „Всички заедно през последните години доказахме и показахме, че Кърджалийската общинска структура на ДПС е една голяма организация, с голямо сърце, с голяма енергия и големи възможности“, заяви заместникът на Мустафа Карадайъ.

Областният лидер на ДПС и кмет на община Ардино инж. Изет Шабан подчерта, че

през изминалия период всички заедно са изживели един от най-трудните периоди от живота на партията. „Трудните периоди ни учат на мъдрост, закаляват ни, ставаме по-силни, ако ги преодолеем. Ние, успяхме с усилията на всеки един човек, не само в тази зала, но и извън нея. Кърджалийската организация може много повече. Моят призив е да търсим диалога в решаването на проблемите. Да се уважаваме и да знаем какво целим и да работим за целта“, заяви инж. Изет Шабан.

Народният представител Ерол Мехмед отбеляза, че за него е отговорност да застане пред най-голямата общинска партийна организация на ДПС в областта. „Тази година ДПС навърши 30 години от създаването си. Това са 30 години усилия и борба за свобода и демокрация. 30 години любов към партията, защото това е силата, която ни обединява. Това е партията, която ни сближава, сплотява, но  ни свързва и с 4-те краища на страната ни“, заяви Ерол Мехмед.

Делегатите избраха нов 39-членен Общински съвет на ДПС. Общинската конференция излъчи и 121 делегати за областната конференция на ДПС, която ще се проведе в средата на ноември. Излезе и с решение на предстоящата 10-ата Национална конференция да бъде издигната кандидатурата на Мустафа Карадайъ за председател на ДПС.

Гюнер Шюкри

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/10/20 18:45

    Имало едно време на Изток от Рая. Поздрави от Хага.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/10/20 19:45

    Kak samo prilichat na kumanizite kato pri bay Toshovoto vreme

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/10/20 19:51

    ебати комунизма

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/10/20 20:39

    Само дребни монети
    (из стар мой бележник)
    Всички ние тогава искахме промяна.
    Една-единствена. Хей тъй - от раз...
    Да няма забрани. Лъжи да няма.
    Да живееш по избор. Да ти плащат на час.
    Да смениш трабанта - примерно с тойота.
    На прогреса да служи твоят изборен вот(!)...
    Боже, колко пъти се промени животът
    само в рамките на един живот!
    Заживяхме несигурно. Заживяхме бедно.
    Куп партии ни лъжат от години нонстоп.
    Голямата промяна
    се разпадна
    на дребно...
    Само дребни монети
    звънят в моя джоб....

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/10/20 20:45

    Задминахге ибай Тошо.Даже по време на комунизма саизбирали най-много с 99%

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/10/20 20:52

    Издигнали Карадайъ!!!
    А
    ИЛХАН кючюк?

    Нарочно пиша с кючюк букви. Защо го путценявате. Кой знае сега момчето путка къв стрес е!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/10/20 20:53

    Не е честно:
    КАБАДАЙЪ-лидер
    ИЛХАН-кючюк

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/10/20 21:41

    Izbirali bili ot edin kandidat... ami, ot nula kakvo da izbirat...:-))) niama predsedatel, niama seker lokum za milioni levove subsidii...:-)))

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен17/10/20 23:16

    Е как о хиляди членове на ДПС само един кандидат хаха. Диктаторска партия с избиратели овце. Не само ДПС, и ГЕРБ и БСП са така.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/10/20 08:53

    Който посочи Доган той ще е.Ако ви стиска кандидатирайте други или избирайте други.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/10/20 09:59

    Та, великата шаячна правда повелява да изчакаш достатъчно, за да си сигурен, че Бойко Борисов губи силите си и едва след това да почнеш да му искаш оставката. Преди това не бива. Може да сбъркаш. А ако има нещо, от което десният български интелектуалец особено силно се бои, то е да не загуби благоволението на силната власт. Това не е метафизичен страх. Той си има съвсем материални основания.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен18/10/20 17:09

    В общината всички неграмотни докога:(

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.