Срокът за внасяне на данъка върху недвижимите имоти, превозните средства, такса битови отпадъци и патентният данък изтича на 31 октомври, припомнят от Община Кърджали.

Те могат да бъдат внесени на касите на дирекция „Местни приходи”, намиращи се на ул.”Деспот Слав” № 1 /над Паспортна служба/ и в сградата на Община Кърджали- Информационен център, на касите на Изипей, на касите на „Български пощи” или в „Търговска банка Д”- Кърджали.

„Невнесените в срок данъци и такса битови отпадъци се събират заедно с лихвите по Закона за лихвите върху данъци, такси и други подобни държавни вземания по реда на ДОПК. Приканваме всички данъкоплатци да погасяват задълженията си в определените от закона срокове. Срещу некоректни платци ще бъдат предприети действия, съгласно ЗМДТ и ДОПК за принудително събиране на просрочени задължения чрез частни  и държавни съдебни изпълнители“, посочват от Общинската администрация.

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/10/20 10:57

    ЗА КАКВО ДА ПЛАЩАМЕ данък върху недвижимите имоти, превозните средства, такса битови отпадъци,СЕ ПИТАМЕ,ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА С.КИТНА,КАТО НЕ СМЕ ПОЛЗВАЛИ НИКАКВИ УСЛУГИ ОТ ОБЩИНАТА?.В НОРМАЛНИТЕ ОБЩИНИ ДАНЪЦИТЕ СА ИНВЕСТИТЦИИ ЗА АСФАЛТИРАНЕ НА УЛИЦИ,ПЪТИЩА И ДР.ИНФРАСТРУКТУРНИ МЕРОПРИЯТИЯ.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/10/20 12:33

    Аз да напомня на общината кога ще оправи осветлението и тротоарите!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/10/20 13:03

    За тия пандемия и мерки от рода на удължаване на сроковете и опрощаване на лихви няма ли? В кой свят живеят, че се изживяват като изключително бирници, не поемат отговорности и само трупат борчове на гърба на населението.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/10/20 15:50

    Аз да напомня за старите бараки по улиците и незаконните гаражи до кога ще стоят.????? Аааа????

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/10/20 18:10

    Общината да не ни припомня нашите задължения,а да си гледа нейните!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/10/20 00:43

    Значи кат дойде ред за избори общината прави всичко туй онуй добре де ужким се правят на нещо правили са помагали са а сега какво парите дето ги изкараха от хазната сега ги събират от хората пак и сме в недобро състояние значи ако им е лесно на тия общинарите да си сменят поста си със Народа за 1 ден да видим да ли ще могат да издържат със един хляб една заплата данъци такси винетки няма край ток вода и ако има заем един общинар ако издържи си давам задника просто трябва един луд да ги помете всички боклуци няма да се оправи няма да крадат да взимат не данъци а всичко но да бъдат при народа те само лягат излез на пазара имате ли нужда от нещо питай на хората какво им трябва със какво може да им се помага ама каде ли всеки си има сърце всеки си има семейство за това общинарите да не гледат своя кеф щот на този свят сме дошли да живеем и да умрем вярваме в бога и продължаваме. Има и една история и колкото да си богат пак ще умреш и тия пари няма да ти вършат работа. Общината помагайте на народа не мислете само за себи си вас ви държи на крак народа ако не са те вие сте без ценни...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/10/20 07:10

    Какви санкции бе боклуци....... Годината изтича на 31.12.Два месеца по рано ли искате парите? Срока трябва да изтича на края на годината.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/10/20 13:47

    staitqta e kalpava sigurno stava duma za starite danuci

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.