От четвъртък, 29 октомври, колективните и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер на закрито и открито ще се провеждат без публика. Това гласи новата заповед на здравния министър проф. Костадин Ангелов. Това означава, че от следващия кръг мачовете от Първа и Втора лига в България ще се провеждат пред празни трибуни.

От няколко дни фенове на „Арда 1924“ организират акция „Синя лавина тръгва за Стара Загора“ във връзка с предстоящото гостуване на любимия им отбор на „Берое“, в събота - 31 октомври. Заповедта на министъра спира пътя на кърджалийската агитка към стадиона в града на липите.

От футболния фен клуб „Арда 1924“ защитиха и бившия треньор на „Сините от Кърджали“ Стамен Белчев, който в неделя за последно изведе ЦСКА на терена и това се случи на "негостоприемния" за него стадион в парк „Простор“.

„Уважаеми фенове, на мача срещу ЦСКА станахме свидетели на неприятни ситуации, в които емоциите са взели връх. Бившият ни треньор Стамен Белчев е бил обиждан от присъстващи на трибуните.

Ние, от ФФК АРДА 1924, категорично се разграничаваме от тези псевдофенове , нека не забравяме, че Белчев е един от хората , които пренаписаха историята на футбола в града ни, за което сме му благодарни и той ще остане завинаги в нашите сърца.

САМО АРДА -  ФФК АРДА 1924“, пишат от фен клуба.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/10/20 09:46

    Каква лавина е това? Дето чака някой да й плати превоза?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/10/20 11:36

    Ех, колко е къса паметта на някои? Кълнеше се ,Белчев до последно ,че не преговаря, а пък се изниза за повече пари. Като Юда...за тридесет сребърника! С това ще те запомня и с мрънкането ....А не пускаше Осман?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/10/20 12:52

    Право на всеки Фен е да реагира както намери за добре...Белчев направи доста за Арда,но при първото позвъняване от Ловешките армейци ни напусна,така ,че такива декларации са меко казано неуместни...Публиката ни е една от най толерантните...даже повече от необходимото..

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/10/20 14:04

    Фен клуба след като толкова държи за Белчев защо не го посрещаха стъпани и зурни тои при първа възможност ни заряза и иска отношение от феновете на кърджали тия фенове са истински не фен клба платените фенове

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/10/20 14:14

    Белчев не вкара Арда в А гупа Ахмед ги вкара за благодарност го изгониха а на Белчев се плащаше както казва Гн Пешев белчев ял бял хляб в Кърджали помислете си за какво говори Гн Пешев фен клуба като иска толкова толерантност да му целува оная работа на белчев

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.