Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и премиерът Бойко Борисов са си простили – това обяви в сутрешния блок на bTV депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов.

„Разбраха се, че може да е монтаж. Тя му се сърди, известно време сигурно ѝ е било неприятно, Борисов я прегърна. Има грехове, има и прошки“, поясни Рашидов. "Тя и на мен не ми говореше известно време", допълни той.

За премиера и събитията около него през последните месеци бившият министър на културата коментира, че „има недъзи, но и стотици добри неща и ако това не го признаем, ние сме един черноглед народ. Грешка е например, че може да излезе на министър-председателя запис от дома му. Това е недопустимо за нито една държава“.

По думите на Рашидов е недопустимо да се анализира какво е говорил Борисов зад вратите на дома си, тъй като това е негово право.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/10/20 09:54

    Скрий се бе, мултак, скрий се

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/10/20 10:01

    А допустимо ли е министър председател на европейска правова държава да спи с кюлчета злато,пачки с по 500 евро, а до главата му пистолет. Значи нашият премиер нищо не е направил за тази държава, за да спи спокойно всеки в спалнята си. Значи ли, че трябва да очакваме накой да нахлуе в дома ни и ние да сме готови за самоотбрана с пушки, димки, ятагани. За каква държава говорим.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/10/20 10:09

    Срам ме ,че сме имали министър на българската култура като теб.Ти си срам и за българския парламент и за българския народ.Защо падаш толкова ниско,уж си светвоно известен склуптор.Какво значи са си простили председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и премиерът Бойко Борисов.Те не са обикновени хора,те са лицето на българския парламент и на Р.България.Премиер на една държава нарича предсездателя на НС "ПКП" и бивш министър на културата без много да му мисли,заявява ,че може да е монтаж,тя му беше сърдита, известно време сигурно ѝ е било неприятно, Борисов я прегърна. Има грехове, има и прошки“.Това ако беше се случило в нормална държава,двамата нямаше да се виждат,камо ли да се прегръщат.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/10/20 11:04

    Как така пък всичко свързано с Борисов е монтаж? Вежди, ти си мекотело!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/10/20 11:19

    Лека полека ще се разплете миризливия чорап май.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/10/20 11:21

    Улично-кръчмарското говорене се пренесе в бълг. парламент и държава! Жалко за народа, жалко за България!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/10/20 11:26

    КАТО БИВШ МИНИСТЪР НА КУЛТУРАТА ТЕ ПИТАМ И ИСКАМ ДА МИ ОТГОВОРИШ,КАТ МНОГО ВЕЩ ПО ДЕЛАТА НА БОЛИСОВ А допустимо ли е министър председател на европейска правова държава да спи с кюлчета злато,пачки с по 500 евро, а до главата му пистолет. Значи нашият премиер нищо не е направил за тази държава, за да спи спокойно всеки в спалнята си. Значи ли, че трябва да очакваме накой да нахлуе в дома ни и ние да сме готови за самоотбрана с пушки, димки, ятагани. ЧАКАМ ОТГОВОР.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/10/20 11:43

    За всички, които коментират,ако има един без грешен да не говори за някой по собственият си телефон... Пръв, да хвърли камъка.... Домат ът е лично пространство, и може да си коментираш с приятел, със собственият си телефон, свои си неща. Ако някой прослушва и записва какво се случва във вашият дом... Едва ли, на някой ще му е приятно и чиста съвест... Кой знае какви мръсотии и глупости си ръсите в къщи и дома....

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/10/20 11:47

    Bravo i pri tova s 4ovek na izkustvoto ami az da te napsuvam togaz kakto i da a ste prostish posle moje pa i da pregırnem i celunem dori...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/10/20 11:54

    Веждю Радишев е инициатор на писмо на група интелектуалци в подкрепа на смяната на имената и Голямата екскурзия 1989,т е изселването,в к работническо дело юни 89 г

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен26/10/20 11:55

    като съм мултак не съм калтак,думи на Веждичката 1997 г

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен26/10/20 12:37

    За Рашидов, може би важи прост кърджалийски... ще се съгласи!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен26/10/20 16:26

    А народа дали ще прости....

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен26/10/20 16:55

    Тия са много зле, ама много много зле.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен26/10/20 17:50

    Ами Борисов беше говорил зад вратите по твой адрес или те беше напсувал ти как щеше да реагираш ? А защо не кажеш нещо по въпроса колко министри са му целували ръката или не ти отърва. Ами онзи май дето беше зам. министър и го накара да става глашатай по селата. Ами дето ги наричаше тулупи ? Защо не кажеш тулуп какво означава от турси на български език. Хайде чакаме. Не само да се изказваш по медиите просто ей така. Такива на твоята възраст отдавна са пенсионери.

    ОтговорИзтриване
  16. всеки псува зад гърба на друг,напр никой ли не псувал шефаси или някой колега или говорел за жената на съседа товае ежедневие

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен26/10/20 18:54

    Колко горещо са си простили?А ти бе мултак да не би да им светеше?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.