УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ И ГОСТИ НА ОБЩИНА ЧЕРНООЧЕНЕ,
УВАЖАЕМИ  ГОСПОЖИ И ГОСПОДА!

Традиционно всяка година през втората седмица на месец октомври, Община Черноочене организира Селищен празник с богата и разнообразна програма с участие на културни дейци, фолклорни състави от детските градини, образователните и културни институции, спортните клубове от страната и чужбина.
Тази година е специфична и пълна с предизвикателства. Имайки предвид пандемията от коронавируса, уведомяваме обществеността, гражданите и гостите на общината, че не е целесъобразно провеждането на масови мероприятия в условията на епидемиологична ситуация.
С цел предпазване живота и здравето на хората не възнамеряваме провеждането на традиционния селищен празник на община Черноочене.
Община Черноочене и Общинският съвет в съответствие с програмата за управление през настоящия мандат продължава да изпълнява функциите си.
Полагаме усилия за развитието на общината с подобряване обслужването на населението и привеждането на техническата, социалната и образователната инфраструктура в съответствие с високите изисквания на гражданите.
Успешно се реализират инвестиционни проекти по различни програми на Европейския съюз, националните фондове, както и строителната програма за 2020 година.
Предстои стартирането, реализирането и приключването на структуроопределящи проекти в областта на благоустрояването, образованието, водоснабдяването на населените места, свързани със създаването на по-добри условия на живот. Продължават дейностите за подобряване и изграждане на техническата инфраструктурата в общината.
Община Черноочене винаги е заемала значимо място в обществения и социално-икономическия облик на Източните Родопи. Нееднократно е била пример за ефективната роля на местната власт в името на добруването и благополучието на нейните жители.
С всеки изминал ден все повече се откроява, че нашият район има богато културно-историческо наследство, запазено още от дълбока древност.
Извор на традиции, знание и опит, както и цивилизованото съжителство на етноси и религии, от които ние черпим опит и поставяме още по-високи цели за утвърждаването на община Черноочене като важно място от област Кърджали.

Уважаеми госпожи и господа, жители и гости на общината!

От името на ръководството на Общината и Общинският съвети целия екип Ви поздравяваме най-сърдечно по случай Селищния празник.
Пожелаваме на всички жители, независимо от мястото откъдето туптят сърцата ни,  на всички жители в страната и чужбина, крепко здраве, семейно благополучие и успехи.
Днес всеки от нас се вълнува от радостта и емоциите на различните събития, от надеждите и желанията ни да продължим развитието на община Черноочене. Обединява ни и отговорността това да бъде и лична кауза на всеки от нас. Само с общите ни усилия и съпричастност в празници и делниците ще съградим нашето общо бъдеще.
Нека заедно да положим усилия, за да превърнем община Черноочене в още по-привлекателно място за живеене с чиста природна среда, добра инфраструктура и качество на живот.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
КМЕТ НА ОБЩИНА: АЙДЪН ОСМАН   
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ: БЕДРИЕ ГАЗИЮМЕР


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.