Убиецът на 36-годишната кърджалийка Хабибе Е. И. е бивш военен. 

Припомняме, че нашенката бе убита от приятеля си, 37-годишен испански гражданин,  на бензиностанция в град Пегера на остров Майорка. След убийството, мъжът обърнал оръжието към себе си и се прострелял в главата.

Подробности за трагедията дава испанският в. „Ultima Hora“. Пръв на кървавата гледка се натъкнал шофьор на автобус, който спрял да зареди. Той алармирал служителите на бензиностанцията, които подали сигнал в полицията. При извършения оглед е установено, че 36-годишната жена също е застреляна в главата. Тялото й е намерено на седалката до шофьора.

Оръжието било открито между краката на убиеца, който е натиснал спусъка с пръстите на крака си. Куршумът е пронизал главата му и е излязъл през покрива на автомобила.

Разследващите са прегледали записите от камерите на бензиностанцията, според които лекият автомобил с двойката пристигнал на бензиностанцията малко след 12 часа в четвъртък. Колата спряла зад сградата в близост до тоалетните. Никой обаче не е чул двата изстрела, което според следователите е странно, тъй като е използвана ловджийска пушка.

Както първи 24rodopi.com разкри вчера, убитата е 36-годишна кърджалийка Хабибе Е. И., която беше известна в града край Арда с галеното „Хабчето“.

"Беше едно красиво, много усмихнато, слънчево момиче от Кърджали", казва пред наш репортер за Хабчето бивш неин колега от кърджалийско заведение.

Марио е застрелял нашенката, защото тя го зарязала - това става ясно от разкази на близки на бившия военен пред испански репортери.

"Брат ми беше много благороден и честен човек. Той не беше насилник. Той полудя от начина, по който се раздели с българката преди две седмици. Никога не бихме очаквали подобна трагедия, ние сме съкрушени", твърди сестрата на Марио.

Марио и красивата Хабибе се запознали през 2018 година в бар в Майорка, където кърджалийката работела като сервитьорка. Заживели заедно преди няколко месеца.

Преди около 2 месеца Хабчето казала, че отива на лекар и повече не се върнала при Марио. Той направил няколко неуспешни опита да се сдобрят, след което ревнивият испанец се решил на най-страшното - да убие Хабибе и да сложи край на живота си.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/10/20 08:50

    Поклон пред загиналата.
    Предлагам на всички бивши военни и полицаи в РБългария да им се отнемат разрешителните за лично ползване на оръжие.Вижте статистиката колко бивши военни са направили беля с личните си оръжия.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/10/20 20:17

      Бил е военен на младини, от години е работил като пилот към здравеопазването, превозвал болни до Мадрид. С чисто съдебно минало. Момичето го е напуснало през нощтта и се е укрило в квартирата на колега сервитьор. Тренирал в клуб по стрелба, купил оръжието след раздялата. Съболезнования на близките на жертвата.

      Изтриване
  2. Анонимен18/10/20 11:35

    Айде,сега да научим испански за да разберем какво се казва във видеото

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/10/20 11:36

    Задължиха ги, купиха ги, предадоха ги, а пари не им върнаха 280 лева, за преди 20 години си бяха много пари. Има луди работещи и болни чакащи пред наши близки лекари. Поне на доктор ходете цивилни. Но акъл де

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/10/20 12:15

    Kimlere karıştın sen öyle be kızım?!! Allah rahmet eylesin.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/10/20 14:44

    Да, трябва !!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/10/20 17:33

    Напишете новина за събирането на пари и за някакви контакти. Искаме да помогнем!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/10/20 15:50

      Има сметка

      Изтриване
    2. Анонимен19/10/20 15:51

      Вече е минало, нека не съдим не знаем цялата история. Нека съберем пари и я върнем вкъщи!

      Изтриване
  7. Анонимен20/10/20 16:56

    https://gf.me/u/y44zvn

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.